Κλάτενμπεργκ: Σωστά τα πέναλτι υπέρ Ολυμπιακού και Βόλου, ορθά μέτρησε το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Intime/Στέλιος Βολιτάκης
Print Friendly, PDF & Email

Τέσσερις φάσεις από τρεις αγώνες της 26ης αγωνιστικής της SL1 συμπεριέλαβε στο εκπαιδευτικό του βίντεο ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Σε όλες πήρε το μέρος των διαιτητών, τονίζοντας πως σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σωστά μέτρησε το γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ του Βόλου κόντρα στην ΑΕΚ και σωστά αποβλήθηκε ο Μπαριέντος της θεσσαλικής ομάδας.

Αναλυτικά:

ΑΕΛ – Ολυμπιακός
Σωστό το πέναλτι που υπέδειξε ο Τζοβάρας υπέρ του Ολυμπιακού για κράτημα του Χουσίνο στον Χασάν κατά τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο επικεφαλής της ΚΕΔ παρότι αναγνωρίζει ότι συμβαίνουν αρκετές φορές στη μεγάλη περιοχή κρατήματα, ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση διέκρινε πως ήταν πολύ έντονο, έγινε με τα δύο χέρια και ο αμυντικός δεν είχε πρόθεση να πάει προς την μπάλα.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα
Σωστά μέτρησε το γκολ του Μπρένερ στην Τρίπολη για τον ΠΑΣ Γιάννινα από τον Παπαπέτρου, ο οποίος στην ενδοεπικοινωνία εξηγεί πως είδε τον τερματοφύλακα του Αστέρα να πέφτει πάνω στον αντίπαλο. Ο Κλάτενμπεργκ υπογραμμίζει πως η μονομαχία ήταν κανονικά και δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στην έξοδο που επιχείρησε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Βόλος – ΑΕΚ
Ορθά ο Μανούχος, ο οποίος στην ενδοεπικοινωνία ακούγεται να λέει στον VAR «είμαι σίγουρος», υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Βόλου στο μαρκάρισμα του Μιτάι πάνω στον Περέα. Οπως τονίζει ο Κλάτενμπεργκ ο παίκτης της ΑΕΚ είχε επαφή με το γόνατο στο πίσω μέρος του ποδιού του παίκτη του Βόλου.
Στη φάση με την απευθείας κόκκινη που έβγαλε ο Μανούχος στον Μπαριέντος του Βόλου, ο Κλάτενμπεργκ λέει πως στηρίζει απόλυτα την απόφαση του διαιτητή, διότι ο παίκτης του γηπεχούχων χτύπησε τον Μάνταλο με το κεφάλι, με εχθρότητα και βαναυσότητα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή