Κλείστηκε ραντεβού μεταξύ Σαββίδη και Γραμμένου για την προοπτική συνεργασίας στον ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Μέχρι τα τέλη Ιουνίου ή το αργότερο στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με τη Metrosport πρόθεση του κ. Σαββίδη, είναι να συναντηθεί με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Ευάγγελο Γραμμένο, προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά, την προοπτική μίας συνεργασίας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της Metrosport, πριν από τρεις εβδομάδες, οι δύο άνδρες μίλησαν τηλεφωνικά. Δεν έγινε γνωστό το ακριβές περιεχόμενο της συνομιλίας τους, όμως αυτό που προκύπτει ως ρεπορτάζ, είναι πως προσδιορίστηκε ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πρόθεση του κ. Σαββίδη είναι να ζητήσει από τον κ. Γραμμένο να έχει έναν ενεργό ρόλο στα διοικητικά του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα. Ξεκάθαρα όμως, αυτό θα προκύψει από την συνάντηση που θα έχουν οι δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη. Είναι δεδομένη η εκτίμηση που έχει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ στον Βαγγέλη Γραμμένο. Αλλωστε με πρωτοβουλία Σαββίδη, συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος και αναδείχθηκε πρόεδρος για μία τετραετία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή