Κλήρωση πολλών αστέρων απόψε στο ΤΖΟΚΕΡ – ΤΖΟΚΕΡ Stars με εβδομαδιαίες κληρώσεις και δώρα για τους online παίκτες

Print Friendly, PDF & Email

Οι αστεράτες κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ συνεχίζονται για τους online παίκτες που καταθέτουν τα δελτία τους στο tzoker.gr και στο tzoker app.

Με κάθε διαδικτυακή συμμετοχή στο TZOKEΡ, οι παίκτες μαζεύουν αστέρια, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars, και μπορεί να κερδίσουν απίθανα δώρα. Συγκεκριμένα, όσοι κάνουν εγγραφή και καταθέτουν διαδικτυακά τα δελτία τους μαζεύουν όσο περισσότερα αστέρια μπορούν και διεκδικούν απίθανα δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού, καθώς και ένα super δώρο στη μεγάλη κλήρωση της 17ης Ιανουαρίου.

Για τα  ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες  μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Eως τις 21:30 οι συμμετοχές στην κλήρωση για τις 600.000 ευρώ

Όσοι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 21:30 απόψε θα πάρουν μέρος στην κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μοιράσει 600.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Η διαδικτυακή κατάθεση δελτίων γίνεται με λίγα κλικ από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet. Οι παίκτες συνδέονται στον λογαριασμό τους tzoker.gr ή στο tzoker app, όπου αρχικά έχουν κάνει εγγραφή. Επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους, το οποίο λαμβάνουν και με επιβεβαιωτικό email.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή