Κομπότης σε Αυγενάκη: “Μιλήστε με αυτούς που σας υμνούν και λένε ότι φοράτε παντελόνια”

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ / ICON PRESS
Print Friendly, PDF & Email

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, είχε την Πέμπτη (3/6) τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες της SL2 και της FL, όπου βασικό θέμα συζήτησης ήταν η συγχώνευση των δύο κατηγοριών, που προωθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού, μέσω του νέο αθλητικού νομοσχεδίου.

Super League 2: Αναδιάρθρωση, συγχώνευση και υπερτροφικό πρωταθλημα… τρία σε ένα!

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Ο Αυγενάκης αναφερόμενος στους ιδιοκτήτες των ομάδων της SL2 τόνισε: «Πήρατε τα χρήματα από το στοίχημα και τώρα θέλετε να αθετήσετε τη συμφωνία για την αναδιάρθρωση. Αυτά είναι κουτοπονηριές…».

Σε εκείνο το σημείο πήρε το λόγο ο διοικητικός ηγέτης του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης, απαντώντας στον υφυπουργού Αθλητισμού ως εξής: «Η ΠΑΕ Λεβαδειακός διατήρησε τη ίδια στάση τόσο πριν, όσο και μετά την κυβερνητική απόφαση για το ποσοστό από το στοίχημα. Οπότε οφείλετε να κατονομάσετε τους κουτοπόνηρους. Θέλουμε ονόματα για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις. Διαφωνώ με την άποψη σας ότι η οικονομική δυνατότητα θα κρίνει τη συμμετοχή των ομάδων στην κατηγορία. Γνωρίζω από ποδόσφαιρο και θα σας πω ότι τα κριτήρια είναι κυρίως αγωνιστικά και μετά οικονομικά. Αν πατήσουμε στη λογική σας, τότε ο Λεβαδειακός έχει την ευρωστία μέσω του μετοχικού κεφαλαίου να αγωνιστεί στη SL1».

Ο Αυγενάκης θέλησε να κλείσει εκεί τη συζήτηση λέγοντας ότι «εξαντλήθηκε η ώρα, πρέπει να κάνουμε τη σύνοψη» και ο έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγοντας του απάντησε: «Ωραία λοιπόν. Μιλήστε με αυτούς που σας υμνούν και λένε ότι φοράτε παντελόνια».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή