Κοινή επιστολή των ομάδων της Πέλλας στην ΕΠΟ με τέσσερα αιτήματα εν όψει της νέας σεζόν

Print Friendly, PDF & Email

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών, ο Εδεσσαϊκός, ο Εθνικός Γιαννιτσών και η Θύελλα Σαρακηνών απέστειλαν κοινή επιστολή προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εν όψει της νέας σεζόν. Οι τέσσερις ομάδες του Νομού Πέλλας, που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καταθέτουν τέσσερα αιτήματα στην ΕΠΟ, προκειμένου να διευκολυνθούν τα σωματεία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΠΟ)

ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ:

1)Α. Σ. «ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ», Φιλελλήνων 1 ΕΔΕΣΣΑ, e-mail:[email protected]

2)ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, Γιαννιτσα, e-mail:[email protected]

3)ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, Γιαννιτσα, e-mail:[email protected]

4)ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ, Σαρακηνοί Αριδαίας, e-mail…………….

———————————————————————————————————

Αγαπητοί κύριοι,

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες των συλλόγων μας εδρεύουν στο Νομό Πέλλας και κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 θα συμμετάσχουν στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 και με δεδομένες τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για όλους τους συλλόγους, λόγω της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας του covit -19, ζητούμε να προβείτε στις εξής αλλαγές σε σχέση με τους όρους διεξαγωγής των προηγούμενων πρωταθλημάτων και να λάβετε τις σχετικές αποφάσεις:

Όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος να διεξαχθούν ημέρα Κυριακή και να μην υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές. Αντιλαμβάνεσθε ότι η διεξαγωγή αγώνα ημέρα Τετάρτη, δημιουργεί εξαιρετικά προβλήματα τόσο στην γηπεδούχο όσο και κυρίως στην φιλοξενούμενη ομάδα, δεδομένου ότι το ρόστερ όλων των ομάδων αποτελείται κατά κύριο λόγο από μαθητές και εργαζόμενους, οι οποίοι, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ποδοσφαιρικό αγώνα εργάσιμη ημέρα, θα πρέπει να απουσιάσουν από το σχολείο ή την εργασία τους.
Οι διαιτητές όλων των αγώνων να ορίζονται από τον σύνδεσμο διαιτητών της ένωσης στην οποία ανήκει η γηπεδούχος ομάδα, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι υπέρογκες δαπάνες των οδοιπορικών. Το ίδιο μπορεί να καθιερωθεί και για τους παρατηρητές. Σε κάθε περίπτωση, στους μεταξύ μας αγώνες ζητούμε να ορίζονται διαιτητές από τον σύνδεσμο διαιτητών Νομού Πέλλας.
Να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν με την παρουσία θεατών, φυσικά με τη λήψη όλων των μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορονωϊού.
Να μειωθούν στο ελάχιστο όλες οι δαπάνες και οικονομικές επιβαρύνσεις των ομάδων, όπως παράβολα, ποινές σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών κλπ.

Ελπίζουμε στη θετική ανταπόκρισή σας, ώστε όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, να μπορέσουν να ολοκληρώσουν χωρίς προβλήματα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κατά το προσεχές πρωτάθλημα.

ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ

1)Αναστάσιος Κούκος

2)Θεόδωρος Δανιηλίδης

3)Σάββας Ατματζίδης

4) Ηλίας Αταλασίδης

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή