Κωνσταντινέας για τα “πλαστά δελτία”: “Μιλάμε για διαφυγή και ξέπλυμα χρήματος”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην διαιτητής SL1 και πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στην υπόθεση με τα πλαστά δελτία, στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα πλαστά δελτία:«Θα βγουν και άλλα, από ότι καταλαβαίνω σε πολλές ενώσεις ανά την Ελλάδα. Δεν ξέρω σε ποιες, όμως έχω στεναχωρηθεί από τους τακτικούς δικαστές στο Πειθαρχικό της ΕΠΟ, διότι αργούν να βγάλουν απόφαση. Ελπίζω, να μην εμπλέκονται μέλη από την νέα διοίκηση και να μην την σπιλώσουν. Να πάψουν από τα καθήκοντά τους μέχρι να βγουν οι αποφάσεις.

«Τίθεται θέμα και για τον Ζαγοράκη. Δεν μπορεί να είναι κάποιος επίορκος από το Πειθαρχικό και να ασκεί τα καθήκοντά του. Δεν θέλει κανείς από το ΔΣ να κατηγορείται για κάτι τέτοιο. Ο Ζαγοράκης, πρέπει μα τον πάψει από τα καθήκοντά του.»

Για αν γνωρίζει κάποιο από τα πρόσωπα: «Εδώ μιλάμε για τον Πρόεδρο την Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Μεσσηνίας. Δεν λέω ότι είναι ένοχος, αλλά κατηγορείται για πλαστογραφία, έχει μπει αναπληρωματικό μέλος σε μια επιτροπή στην ασφάλεια των γηπέδων της ΕΠΟ. Δεν γίνεται να ασκεί τα καθήκοντα, εκθέτει τον Ζαγοράκη».

Για το αν υπάρχει κύκλωμα από πίσω: «Μιλάμε για διαφυγή και ξέπλυμα χρήματος. Δεν ξέρω τι άλλο είναι, αυτό γινόταν σε κάθε ένωση με το «συγχωροχάρτι» του σκληρού πυρήνα του ΔΣ της ΕΠΟ, ή χωρίς και έκλειναν τα μάτια. Δεν μιλάω μόνο για τον Γραμμένο, ο σκληρός πυρήνας δεν είναι μόνο ο πρόεδρος. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν το ήξεραν ή όχι. Εγώ προσωπικά, χωρίς να μπορώ να αποδείξω κάτι, νομίζω ότι εθελοτυφλούν χωρίς να το ξέρουν, ή το έκαναν σκόπιμα για να τα έχουν καλά με τις ενώσεις ώστε να βγουν πάλι στο ΔΣ της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή