Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για την ESL: Η τοποθέτηση Τσίπρα και η ειρωνική απάντηση της ΝΔ περί “υποψηφίου σε διαγωνισμό καλλιστείων”

Print Friendly, PDF & Email

Η διακήρυξη της Ευρωπαϊκής Super League φαίνεται πως εξελίσσεται και σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ! Νωρίτερα το πρωί ο αρχηγός τη αξιωματικός αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, με τοποθέτησή του μέσω social media έκανε λόγο για «αρχή της απληστίας και του χρήματος».

Το απόγευμα ήρθε η απάντηση της ΝΔ μέσω του εκπροσώπου της, Τάσου Γαϊτάνη, ο οποίος ανέφερε ότι η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα είναι άσχετη και ταιριάζει καλύτερα σε… απάντηση υποψηφίου σε διαγωνισμό καλλιστείων!

Η τοποθέτηση Τσίπρα

«Με την κίνηση δώδεκα πλούσιων ποδοσφαιρικών ομάδων να ιδρύσουν κλειστή λίγκα, επιβεβαιώνεται μια αρχή που δυστυχώς δεν καθοδηγεί μόνο το ποδόσφαιρο αλλά σχεδόν κάθε πτυχή του σημερινού κόσμου. Η αρχή της απληστίας των ισχυρών και του χρήματος.

Πρόκειται για την ίδια αρχή που η επικράτησή της με τις πατέντες και τα “παιχνίδια” των εμβολίων προκαλεί χιλιάδες θανάτους.

Την ίδια αρχή που καταδικάζει δισεκατομμύρια ανθρώπους στη φτώχεια και την απόγνωση, ενώ η ελίτ πολλαπλασιάζει τα κέρδη της.

Την ίδια αρχή που καταστρέφει το περιβάλλον, τη φύση, τη γη, με τις ασύδοτες πρακτικές που επιβάλλει.

Την ίδια αρχή που υπονομεύει τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα εν ονόματι των κερδών.

Συνεπώς, το θέμα σήμερα δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά ο κόσμος που ζούμε. Ο κόσμος που οφείλουμε να αλλάξουμε.

Πολεμώντας την απληστία με τη συμμετοχή και τη δημοκρατία. Στην καθημερινότητά μας, στην πολιτική, στον πολιτισμό, στο ποδόσφαιρο. Παντού!

Να μην αφήσουμε τις τύχες μας και τον κόσμο στα χέρια εκείνων που βάζουν τα κέρδη πάνω από τη ζωή».

Η απάντηση του ΝΔ
Ο κ. Τσίπρας έχει χάσει τη μπάλα! Αυτό διαπιστώνει κάποιος αν διαβάσει την σημερινή ανάρτησή του που συνδέει την πρόθεση ομάδων να ιδρύσουν κλειστή λίγκα στο ποδόσφαιρο, με την παγκόσμια φτώχεια, την καταστροφή του περιβάλλοντος και…τις πατέντες για τα εμβόλια. Η απάντησή του είναι σαν υποψηφίου σε διαγωνισμό καλλιστείων. Την παγκόσμια ειρήνη ξέχασε!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή