Κωστούλας: Ο Κούγιας είναι η… Ελένη Λουκά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Print Friendly, PDF & Email

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Δίκη στο OPEN» και χαρακτήρισε επικίνδυνο τον Αλέξη Κούγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Κωστούλας μίλησε για το θέμα με τα χρήματα που θα πάρουν οι ομάδες από τις στοιχηματικές εταιρείες, τονίζοντας αρχικά πως θα πρέπει αυτά να αξιοποιηθούν για έργα υποδομής και να μην χαθούν. Όμως εκεί αναφέρθηκε στην αδυναμία της Λίγκας να βρει ένα κοινό σημείο, τονίζοντας πως παράγοντες για τον Αλέξη Κούγια είναι επικίνδυνοι και δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα γύρω από το ποδόσφαιρο.

«Σαν Λίγκα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε στα απλά ζητήματα. Είναι νομίζω θέμα Πολιτείας και αθλητικών δικαστών. Που είναι η ΕΠΟ να πάρει θέση. Κάθε μέρα η κατάσταση είναι και χειρότερη. Υπάρχουν επικίνδυνοι άνθρωποι όπως ο Κούγιας που δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Είναι η… Ελένη Λουκά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχει ξεφύγει ο άνθρωπος, χθες έγινε τερματοφύλακας, διαιτητής. Δεν σταματάει πουθενά, ότι και να πει ο Κούγιας δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω ούτε το ύφος του, ούτε το ύψος του. Κάνει ζημιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτοί που τον σιγοντάρουν. Και 2 εκ. να μας δώσουν από το στοίχημα δεν θα γίνει τίποτα, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Μιλώντας για την διαιτησία ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού είπε: «τα δύο τελευταία χρόνια πάμε προς το καλύτερο. Εμείς έχουμε παράπονο από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά το ξεχνάμε ας πούμε πως ήταν λάθος. Αν ο Κλάτενμπεργκ δεν… κλατάρει ή δεν τα παρατήσει, θα δούμε πως θα συνεχίσουμε. Πρέπει να βγάλουμε Έλληνες διαιτητές, δεν γίνεται πάντα να ζητάμε την βοήθεια των ξένων. Αυτοί ήρθαν για να βάλουν κανόνες, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μόνοι μας».

Καμία δημοσίευση για προβολή