Κούγιας: “Αν η λίγκα κάνει αποχή για τα τηλεοπτικά θα πάμε στα δικαστήρια”

Print Friendly, PDF & Email

O Αλέξης Κούγιας μπορεί να ήταν απών από το Δ.Σ. της Super League 1, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, ωστόσο σχολίασε όσα έγιναν με προσωπική του δήλωση στο σάιτ της ΑΕΛ.

Ο μεγαλομέτοχος των “βυσσινί” εκτόξευσε πυρά κατά του Γιάννη Αλαφούζου και του προέδρου της SL1, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, ενώ σε ό,τι αφορά στο θέμα που έχει ανακύψει με τα τηλεοπτικά συμβόλαια ορισμένων ομάδων δήλωσε ότι αν παρθεί απόφαση για αποχή από το πρωτάθλημα η ΑΕΛ θα κινηθεί νομικά.

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας τόνισε:
“Οι ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και δεν με ψήφισαν, γιατί ο κ. Αλαφούζος τους υποσχέθηκε ότι αν δεν ψηφίσουν εμένα και ψηφίσουν τον υπάλληλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ . Μπουτσικάρη, θα τους εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο με την CosmoteTV, όπως προσπάθησε να παραπλανήσει και εμένα, ώστε να φερθώ ανέντιμα και να μην συνεχίσω τη συνεργασία μου με τη Nova, γιατί όπως μου είπε ψευδώς ευρίσκεται υπό καθεστώς πτωχεύσεως, ας ζητήσουν τον λογαριασμό από τον κ. Γιάννη Αλαφούζο.

Σημειωτέον, ότι το ραντεβού μου με τον κ. Αλαφούζο, με τον οποίον είχαν να μιλήσω 6 χρόνια, από τότε που πήγε να μου κλέψει δωρεάν με τον Νταμπίζα τον Κώστα Πλέγα, μου το έκλεισε ο κ. Μπουτσικάρης και έγινε στο σπίτι του στην Εκάλη κατά την περίοδο της καραντίνας του κορονοϊού.

Η διαφορά μεταξύ εμού και των υπολοίπων που δεν με ψήφισαν γιατί παραπλανήθηκαν από τον Αλαφούζο, ειδικά οι Παναιτωλικός και Λαμία που μου έδωσαν και τον λόγο τους ότι θα με ψηφίσουν, είναι ότι εγώ τηρώ το λόγο μου και ειδικά απέναντι στη Nova, τον κ. Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του, που μας στήριξαν πάντοτε, παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπιζε η εταιρεία και θέλω να δηλώσω προς όλους αυτούς που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο ότι η ΑΕΛ αφενός μεν δεν παραχωρεί ούτε ένα ευρώ από το τηλεοπτικό της συμβόλαιο, όπως και αυτοί έκαναν στο παρελθόν, όταν εμείς εισπράτταμε 1.300.000€ και αυτοί 1.800.000€ όπως π.χ. ο Παναιτωλικός και συγχρόνως έβριζαν τον CEO της Nova κ. Παπαδόπουλο κατά πρόσωπο και συγχρόνως εισέπρατταν ως σύμμαχοι του Μελισσανίδη 500.000€ το χρόνο από τον ΟΠΑΠ ενώ εμείς είχαμε λευκή φανέλα, δηλαδή υπολοιπόμεθα σε έσοδα τουλάχιστον 1.000.000 από τους ανταγωνιστές μας και πληρώναμε και νταβατζιλίκι για το AEL FC ARENA 500.000 το χρόνο γιατί δεν υπήρχε άλλο γήπεδο να παίξουμε στη Λάρισα, ενώ αυτοί έπαιζαν και παίζουν δωρεάν σε γήπεδα που τους παραχωρούν δωρεάν και συντηρούν οι Περιφέρειες και οι Δήμοι.

Όπως λοιπόν εμείς επιβιώσαμε με λιγότερα 1.500.000€ έσοδα στον προϋπολογισμό μας και ας αφήσουν τις προσπάθειες ομαδοποίησης, γιατί δεν είμαστε σε κανένα κομμουνιστικό κράτος που δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες και τα πάντα τα πληρώνει το Δημόσιο, αλλά είμαστε σε ένα καθεστώς ελεύθερης οικονομίας που η κάθε μία εταιρεία έχει έσοδα ανάλογα της αξίας της, της ιστορίας της και της ανταγωνιστικότητος της.

Εάν θέλετε να κάνουμε αποχή για να πάρουμε ποσοστό από το Στοίχημα η ΑΕΛ θα είναι πρώτη και μαζί σας.

Εάν θέλετε να κάνουμε αποχή για τα τηλεοπτικά η ΑΕΛ θα σας πάει και εσάς και όποιον νομιμοποιήσει αυτή τη διαδικασία με αυτήν την αιτιολογία στα δικαστήρια”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή