Κούγιας για Καπουτζίδη: Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ μαζί του;

Print Friendly, PDF & Email

«Δικαίωμά μου είναι να επιλέγω έναν διαφορετικό τρόπο ζωής»
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του, έξω από τον Άρειο Πάγο που βρέθηκε για την υπόθεση Λιγνάδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ηθοποιό Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναρωτήθηκε ποιος είναι ο ηθοποιός.

«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ μαζί του; Ο κ. Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν γιατί κάποιοι, μια δυσφήμισή μου από τον Λαζόπουλο για έναν τραυματισμό μου από μπράβο, που υπάρχει σχετική δικογραφία το παρουσίασαν ως τακουνιά. Είναι κάτι που διαρρέει πολλά χρόνια ο Λαζόπουλος και η παρέα του και είναι ψέμα. Είναι τραυματισμός μου από μπράβους» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Και συνέχισε: «Τη φωτογραφία αυτή ανάρτησε ο κ.Καπουτζίδης για να διακωμωδήσει εμάς που έχουμε επιλέξει να ζούμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από την ομοφυλοφιλία, διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, διαφορετικό τρόπο να κάνουμε οικογένεια, διαφορετικό τρόπο να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας».

Στο τέλος αναφέρθηκε στην εκπομπή που είδε τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Απ’ ότι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, δεν τον έχω δει κάπου να παίζει, δεν τον έχω δει στο θέατρο ή κάποια εκπομπή του. Τυχαία τον είδα ένα Σάββατο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου να κοιτάζεται με τον ερωτικό του σύντροφο, να αλληλοαφιερώνουν τραγούδια και να διατυμπανίζουν έναν άλλον τρόπο ζωής που εμένα δε με εκφράζει. Έβαλα τα παιδιά μου να κοιμηθούν και άλλαξα κανάλι. Δικαίωμά του είναι και το σέβομαι, όπως και δικαίωμά μου είναι να επιλέγω έναν διαφορετικό τρόπο ζωής» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

ΠΗΓΗ: news.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή