Κουλούρης για ΕΠΟ: «Εκτιμώ ότι δεν θα μπορέσουν να γίνουν εκλογές στις 23/11-Δεν έχουμε αποφασίσει για υποψήφιο»

Print Friendly, PDF & Email

Ανοιχτό παραμένει για την ώρα το θέμα αν η ΕΠΣ Ηλείας θα προτείνει κάποιον για την προεδρία της ΕΠΟ. Σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας, η κάθε Ένωση, έχει δικαίωμα να προτείνει κάποιον υποψήφιο. Εν συνεχεία, για να ανακηρυχθεί κάποιος υποψήφιος, θα πρέπει να συγκεντρώσει τουλάχιστον οκτώ Ενώσεις οι οποίες θα τον υποστηρίξουν.

 

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου 

Σε ερώτησή μας προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας, αν θα προτείνει κάποιον υποψήφιο, ο κ. Κουλούρης απάντησε: «Δεν έχουμε ακόμα λάβει απόφαση. Υπάρχει περίπου ακόμα μια βδομάδα προθεσμία, συνεπώς μπορούμε να συνεδριάσουμε και να αποφασίσουμε, αν και εφόσον καταλήξουμε ότι θα πρέπει αυτό να γίνει».

Ο Άρης Κουλούρης, προχώρησε και σε μια εκτίμηση, η οποία εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αποκλειστεί: «Επειδή βρισκόμουν μέχρι αργά στην Ένωση και εργαζόμουν, μόλις τώρα ενημερώνομαι από τα δημοσιεύματα, ότι είναι πιθανόν να επιβληθεί απαγόρευση μετακινήσεων εκτός νομού. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει τελικά. Ωστόσο σε ένα τέτοιο σενάριο, εκτιμώ ότι οι εκλογές της ΕΠΟ δεν θα μπορέσουν να διεξαχθούν στην προκαθορισμένη ημερομηνία. Δεν μπορώ με ακρίβεια να προβλέψω κάτι. Μια απλή εκτίμηση κάνω. Δυστυχώς βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερη χρονική περίοδο, όπου όλα εξαρτώνται από τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε κεντρικό επίπεδο. Βλέπετε τι γίνεται. Ακόμα και τα παιχνίδια ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις τίθεται σε αμφισβήτηση. Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουν αν θα αγωνιστούν. Ακόμα κι εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω αν θα μπορώ να λειτουργήσω αύριο το ιατρείο και με ποιους όρους».

Οι αντιπρόσωποι της ΕΠΣΗ 

Η ΕΠΣ Ηλείας, είχε προγραμματισμένη για την Τετάρτη 4/11 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, χωρίς ωστόσο να υπάρχει θέμα πρότασης για υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΠΟ. Αποφάσισε να ορίσει ως αναπληρωματικό αντιπρόσωπο τον Κυριάκο Κυριακόπουλο. Ως τακτικός αντιπρόσωπος (αυτός που θα ψηφίσει κιόλας), πηγαίνει ex officio βάσει του Καταστατικού της ΕΠΟ, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρης Κουλούρης.

ΠΗΓΗ: ilia.news

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή