Κουλούρης: Καμία ΠΑΕ δεν είναι σίγουρη ότι θα κερδίσει τις εκλογές της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Για τη θέση που εξέφρασε στη Γ.Σ. της ΕΠΟ ζητώντας οι εκλογές να γίνουν το 2021 αλλά και για το κλίμα που επικρατεί, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Α. Κουλούρης, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Eίμαι πάντα αντιπολίτευση της ΕΠΟ. Έχω δηλώσει ότι είμαι Ολυμπιακός. Στο ξεκίνημα ήμουν με το Γραμμένο αλλά όταν είδα που θα πήγαινε το πράγμα έφυγα και προτίμησα να μείνω στο καβούκι μου. Αν έγραφα βιβλίο θα έπρεπε να κρύβονται πολλοί στο ποδόσφαιρο.

Η ένσταση που έγινε για να μη γίνουν φέτος οι εκλογές της ΕΠΟ είναι δίκαιη. Η θητεία της διοίκησης είναι τετραετής. Αυτό λέει ο νόμος. Η ντιρεκτίβα της UEFA που παρουσιάστηκε είναι φούμαρα.

Είμαι με κάθε κίνηση που έχει τους καλύτερους και ποιοτικότερους ανθρώπους. Καμία ΠΑΕ από τις τέσσερις μεγάλες δεν έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα ηγηθεί γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει τις εκλογές.

Εκχωρήσαμε το δικαίωμα στον υφυπουργό Αθλητισμού να λέει πότε θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ. Αυτό έγινε επί Δρόσου και το γνώριζε ο Γραμμένος. Την ημέρα που συνέβη γύρισα στην Ηλεία κλαίγοντας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή