Κουπτσίδης: “Ο διαιτητής ήθελε να διακόψει τον τελικό – Δεν υπήρχε χώρος για τους προέδρους των ΕΠΣ στα δερμάτινα καθίσματα”

ΙΝΤΙΜΕ / ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Print Friendly, PDF & Email

Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και τον Άγγελο Στίμο, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Δ. Κουπτσίδης, παραδέχθηκε ότι ο διαιτητής ήθελε να διακόψει τον τελικό, που ολοκληρώθηκε χάρη στην παρέμβαση του Κλάτενμπεργκ, ενώ απάντησε στα παράπονα που εκφράζουν πρόεδροι των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων για την αντιμεπώπιση που έτυχαν στον τελικό Κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τη διαιτησία του Λαόθ: Δεν μπορώ να κρίνω την απόφαση για το πέναλτι. Ο διαιτητής ήθελε να διακόψει τον τελικό. Κατέβηκε ο Κλάτενμπεργκ και αποτράπηκε το χειρότερο. Μπορεί να αμφισβητήθηκαν μια – δυο αποφάσεις, αλλά δεν μπορούμε να κρίνουμε. Ήταν επιτυχία που τελείωσε ο τελικός.

Για τους προέδρους των ΕΠΣ: Δεν υπάρχει το ότι παραδοσιακά κάθονταν στα δερμάτινα. Κάθονταν εκεί όταν δεν υπήρχαν καλεσμένοι και ήταν μόνο οι πρόεδροι των ΕΠΣ. Πήραμε απόφαση για εξωστρέφεια. Ζήτησαν οι δήμαρχοι προσκλήσεις, ζήτησαν υπουργοί, η ομάδα του 2004. Δεν υπήρχε χώρος για τους προέδρους των ΕΠΣ να κάτσουν στα δερμάτινα. Να φέρνουμε δερμάτινα απ’ το σπίτι μας. Είναι θέμα μικρότητας. Εγώ έχω κάτσει και στα σκαλιά. Τι θα λέγαμε στους δημάρχους; Πηγαίνεται να κάτσεται στο πέταλο; Kάθε ΕΠΣ πήρε προσκλήσεις και διαπιστεύσεις. Τους χώριζε ένα γυαλί κι ένας διάδρομος.

Για την κατάσταση στα επίσημα και σε άλλες θύρες του σταδίου: Μπήκε μεγαλύτερος αριθμός φιλάθλων. Έγιναν μετακινήσεις. Στα επίσημα υπήρξαν οπαδοί και των δύο ομάδων. Ήταν παράλειψη που πρέπει να προσεχθεί. Τα είδαμε και τα εντοπίσαμε. Υπάρχει θέμα με τους διαδρόμους. Δεν έγιναν όλα τέλεια.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή