Κουτσιαύτης: Σοβαρό λάθος χωρίς λογική η ακύρωση του γκολ του Ατρόμητου – Σωστές όλες οι αποφάσεις του διαιτητή στην Τρίπολη

Print Friendly, PDF & Email

Στo σχολιασχό των αποφάσεων των διαιτητών στους αγώνες της έκτης ημέρας της Super League  προχώρησε μέσα από το κανάλι Referee Code του YouTube, ο πρώην διαιτητής της Super League, Aριστομένης Κουτσιαύτης.

Για τον αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος είπε μεταξύ άλλων ότι κακώς δεν μέτρησε το γκολ του Έρλινγκμαρκ. Επρόκειτο για “σοβαρό λάθος χωρίς λογική”. Ο σκόρερ καλυπτόταν από δύο παίκτες και οι γραμμές του VAR έδειξαν οφσάιντ άλλον παίκτη του Ατρόμητου που δεν επηρέαζε τη φάση. Επόμενως έπρεπε να κληθεί ο διαιτητής να πάει να επανεξετάσει τη φάση στο βίντεο.

Για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Βόλος είπε ότι δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ λόγω οφσάιντ. Σωστά κάλεσε ο Μανούχος τον Σιδηρόπουλο να επανεξετάσει της φάση. Ήταβ λάθος η απόφαση του Σιδηρόπουλου.

Για τον αγώνα Αστέρας – Παναθηναϊκός είπε ότι όλες οι αποφάσεις, τα δύο πέναλτι που δόθηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού και η ακύρωση του γκολ του Αστέρα ήταν σωστές.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή