Κύπρος: Το αργότερο 7-8 Μάη προπονήσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα τέλη του μήνα

Print Friendly, PDF & Email

Ο αντιπρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί κανονικά η φετινή σεζόν.

«Είμαστε στα χέρια της Πολιτείας όσον αφορά το κατά πόσο θα ξεκινήσει ή όχι το πρωτάθλημα. Υπάρχει μια σταδιακή βελτίωση της εξάπλωσης και αναμένουμε από την Πολιτεία να ανάψει το πράσινο φως για να αρχίσουν οι προπονήσεις. Το αργότερο αρχές Μαΐου να αρχίσουμε προπονήσεις, δηλαδή 7-8 του μήνα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε χάσει το χρονικό περιθώριο. Για να μπορέσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα προς τα τέλη του Μάη» τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Είμαστε πολύ οριακά και πιστεύω ότι μπορεί να μην φτάσουν να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα και το κύπελλο με βάση και τις κατευθυντήριες γραμμές τις ΟΥΕΦΑ. Ενώ σε ότι αφορά την επόμενη σεζόν, με μια συμπίεση των αγωνιστικών, θα μπορεί να βγει το πρωτάθλημα. Κυκλοφόρησαν αρκετές εισηγήσεις το τελευταίο διάστημα μέσω των ΜΜΕ και όχι από κάποιο γραπτό αίτημα εξ όσων γνωρίζω, γι’ αυτό δεν θα τις σχολιάσω. Μέσα στα διάφορα σενάρια είναι και η μη απονομή τίτλου. Υπάρχουν πολλά σενάρια, καλύτερα να μην πω περισσότερα».

Σε ερώτηση για τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών: «Δεν το κρύβω, πως μελετούμε και το ενδεχόμενο να τερματίσουμε αυτά τα πρωταθλήματα. Είναι μέσα στα πλάνα, όμως μελετάμε όλες τις πιθανότητες. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι, αλλά μελετάμε το ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας. Σίγουρα θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και πως θα το λύσουμε. Κάποιες ομάδες ήταν έτοιμες να πανηγυρίσουν πρωτάθλημα, κάποιες άνοδο. Είναι πραγματικά μπερδεμένα τα πράγματα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή