“Κύριοι της ΕΠΟ, δεν είμαστε διατεθειμένοι να κερδίσουμε τίτλο στην κλήρωση του «τζόκερ»”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, που μετείχε φέτος στον 2ο όμιλος της Γ’ Εθνικής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αντιτίθεται στην απόφαση της ΕΠΟ να αναδειχθούν με κλήρωση οι κυπελλούχοι στις κατά τόπους ποδοσφαιρικές ενώσεις της Ελλάδας.

Αναλυτικά:

«Χωρίς φυσικά να επιρρίπτουμε καμία ευθύνη στην Ε.Π.Σ. ΗΜΑΘΊΑΣ, νιώθουμε έντονα την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια την αγανάκτησή μας γι’ αυτήν την απόφαση. Διότι, όχι μόνο προσβάλλει τους κόπους των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και την ιστορία της ομάδος μας. Ολα αυτά τα χρόνια με την ενασχόλησή μας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το μεγάλο μας κίνητρο ήταν τα έντονα συναισθήματα της χαράς μέσω της νίκης, αλλά και της απογοήτευσης μέσω της ήττας. Όλα αυτά όμως τα ζούσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, εντός των τεσσάρων γραμμών και 90’ αγωνίας και εναλλαγής συναισθημάτων, πράγμα που φέτος με αυτή την απόφαση σας δεν θα έχουμε την ευκαιρία να το ζήσουμε!!!

Κύριοι της ΕΠΟ, δεν είμαστε διατεθειμένοι να κερδίσουμε ή να χάσουμε κανένα τίτλο στην κλήρωση του «τζόκερ» ή να ρίξουμε στα ζάρια τις προσπάθειες και τους κόπους των παικτών μιας ολόκληρης χρονιάς, γιατί εσείς δεν είστε ικανοί να διεξάγετε τα παιχνίδια τον Σεπτέμβριο και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όπως αρμόζει.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας και με την συμπαράσταση όλου του χωριού, αποφασίζουμε με μεγάλη μας λύπη αλλά με τεράστιο σεβασμό απέναντι στην ιστορία της ομάδος μας που έχει μάθει να διεκδικεί τίτλους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, την αποχή μας από οποιαδήποτε τέτοια είδους διαδικασία. Υ.Γ. Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Πλατεώς για την πορεία και την πρόκρισή της στο τελικό της Ε.Π.Σ. Ημαθίας 2019-2020, όπου θα μας έβρισκε αντίπαλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με τιμή το διοικητικό συμβούλιο του ΜΕΓΆΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή