Ολυμπιακός: “Λέμε όχι στην κεντρική διαχείριση όσο υπάρχουν Ξάνθη και Βόλος”

Print Friendly, PDF & Email

Στη συζήτηση για την κεντρική διαχείριση, ένα θέμα που πρόταξε ο Φώτης Κωστούλας, τάχθηκε υπέρ της πρότασης του Παναιτωλικού η ΑΕΛ παρότι ο Αλέξης Κούγιας είπε πως έχει ήδη προσύμφωνο με τη NOVA. Θετικοί για την κεντρική διαχείριση είναι επίσης ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός διαφωνεί κάθετα με το ενδεχόμενο να υπάρξει κεντρική διαχείριση υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. “Ο πρώτος που αποχώρησε από την κεντρική διαχείριση ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της κεντρικής διαχείρισης. Όμως δεν θα ανεχτούμε την πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης ούτε τον Βόλο που θα είναι η επόμενη ομάδα που θα, απασχολήσει την ΕΕΑ. Μόνο με καθαρό τοπίο θα πάμε σε κεντρική διαχείριση”, τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε ψηφοφορία για το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ωστόσο ο Τάκης Αγραφιώτης ξεκαθάρισε πως θα καταψηφίσει την πρόταση. “Λέμε όχι στην κεντρική διαχείριση όσο υφίστανται τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα Ξάνθης και Βόλου”, τόνισε εκ νέου ο Μαρινάκης, παρότι 13 ομάδες της λίγκας ομονόησαν ότι σε συνθήκες κρίσης λόγω πανδημίας η κεντρική διαχείριση αποτελεί μονόδρομος για να επιβιώσει το προϊόν.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή