Λεουτσάκος σε Μπαλτάκο: “Θα προσφύγουμε κατά της ΕΠΟ αν προβιβαστούν Αγροτικός Αστέρας και Πανδραμαϊκός”!

Print Friendly, PDF & Email

Σε θρίλερ εξελίσσεται η συμπλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2 με μια ομάδα από τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ΓΣ της ΕΠΟ, παρότι δεν το ανακοίνωσε, φέρεται να αποφάσισε την άνοδο τόσο του Αγροτικού Αστέρα όσο και του Παννδραμαϊκού στη Super League 2 από τον α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής,, όπως επίσης και την αποκατάσταση όσων ομάδων δικαιώθηκαν από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ (π.χ. παραμονή του Ορφέα Ξάνθης στη Γ’ Εθνική και γυναικεία ομάδας της Ζακύνθου), χωρίς να “πειραχθούν” οι ομάδες που αγωνίστηκαν στη Γ’ Εθνική χωρίς πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου (Άρης Αβάτου, Εθνικός Σοχού κλπ), βάσει του άρθρου 79 του καταστατικού περί “σωστών και δίκαιων αποφάσεων”

 

Ωστόσο, στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος της Super League 2, Λ. Λεουτσάκος προειδοποίησε με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο εφόσον η ΕΠΟ αποφασίσει τον προβιβασμό πάνω από μίας ομάδας, αφού οποιαδήποτε διαφορετική απόφαση παραβιάζει την προκήρυξη του πρωταθλήματος και όχι μόνο…

 

“Το πρωτάθλημα θα γίνει με 30 ομάδες. Θέλουμε ο αριθμός των ομάδων κάθε χρόνο να μειώνεται”, είπε ο Λεουτσάκος, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τ. Μπαλτάκος του απάντησε λέγοντας ότι υπάρχει εντολή από τη Γενική Συνέλευση την οποία πρέπει να υλοποιήσει.

Ο λόγος που η ΕΠΟ πήγε το θέμα στη ΓΣ είναι για να μην αντιμετωπίσουν το φάσμα της έκπτωσης τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, σε περίπτωση που λάβουν αποφάσεις οι οποίες στη συνέχεια προσβληθούν στα αρμόδια δικαοδοτικά όργανα.

Το θέμα της ανόδου ομάδων από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2 θα συζητηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της Πέμπτης με την υπόθεση, όπως όλα δείχνουν να οδηγείται στη δικαιοσύνη…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή