Λεουτσάκος: Θεωρώ ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει λύση για την έναρξη της SL2

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της Ενωσης SL2-FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 101,7 και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γιώργου Τότσικα για το τι μέλλει γενέσθαι στη 2η και 3η τη τάξει κατηγορία.

Για την μη έναρξη της Super League 2: «Σε όλο το Ευρωπαϊκό στερέωμα οι δεύτερες κατηγορίες έχουν ξεκινήσει. Σε εμάς υπάρχει μία αδικία. Σαφώς υπάρχει πανδημία και προέχει η ανθρώπινη ζωή, αλλά από την στιγμή που έχουμε πει ότι μπορούμε να τηρήσουμε τα πρωτόκολλα της Super League δεν καταλαβαίνουμε γιατί να μην συνεχίσουμε.

Βλέπουμε ότι η Βόρεια Ελλάδα ειδικά δίνει μεγάλη μάχη, το βλέπουμε και από τις ομάδες. Αλλά αυτό που λέμε είναι ότι δεν είμαστε εμείς ο τόπος διασποράς, γιατί εμείς ελεγχόμαστε. Και μιλάμε για μία κατηγορία που και πέρυσι μειώθηκαν τα έσοδα της. Οι ομάδες θα έχουν πρόβλημα, οι παίκτες θα έχουν πρόβλημα, οι οικογένειες θα έχουν πρόβλημα.»

Για το αν συζητήθηκε το θέμα της SL2 με τον Αυγενάκη: «Δεν συζητήθηκε καθόλου. Μας έκανε μία ανάλυση για την καινούργια πλατφόρμα και για το πως θα λυθεί το πρόβλημα των στημένων παιχνιδιών. Καλή είναι αυτή η πλατφόρμα για τον αθλητισμό, θετικοί είμαστε. Αλλά πρέπει να βρεθεί και μία λύση υγειονομικού χαρακτήρα. Θα χρειαστεί να περάσουν οι παίκτες, οι προπονητές και οι ομοσπονδίες από κάποιες διαδικασίες.»

Για το αν πιστεύει ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα: «Εμείς πιέζουμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν λύσεις. Αλλά δεν μας βοηθάνε και τα κρούσματα αυτήν την στιγμή, πρέπει να μειωθούν. Μέχρι στιγμής μιλάμε για να πάει το κόστος στις ομάδες, αν βρεθεί άλλη λύση από την πολιτεία θετικό θα είναι.»

Για το κύπελλο: «Συζητάμε με την ΕΠΟ για τον προγραμματισμό. Θα πρέπει να μιλήσουν και με τον τηλεοπτικό πάροχο. Πρέπει να γίνει αυτή η συνάντηση και να μιλήσουμε εκ νέου με την ΕΠΟ για το τι θα συμβεί. Πολύ δύσκολο το βλέπω να γίνει 2/12 το κύπελλο πάντως.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή