Λέσβος: Σάλος με το κορωνο-πάρτι ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού

Print Friendly, PDF & Email

Ασχημη εντύπωση προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από το νησί της Λέσβου, όπου ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάσος Χατζηγιοβάνης, γιόρτασε τα γενέθλιά του διοργανώνοντας κορωνο-πάρτι.

Σύμφωνα με το Mega, τη στιγμή που το νησί του Αιγαίου δίνει μάχη για να κρατήσει το ιικό φορτίο χαμηλά και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες, οι καλεσμένοι στον κόλπο της Γέρας ξεπέρασαν τους 50.

Δυνατή μουσική, τραγούδι, χορός, ποτά, τούρτες, φωτορυθμικά, ακόμα και βεγγαλικά ορατά από κάθε σημείο της πόλης.

Μπορεί τα μαγαζιά στη Μυτιλήνη να τηρούν το πρωτόκολλο κατά γράμμα, να κλείνουν στις 00.00 και να λειτουργούν χωρίς μουσική, στο πάρτι όμως τα ηχεία ήταν στη διαπασών.

Κανόνες και υγειονομικά μέτρα είχαν πάει περίπατο στον βωμό της διασκέδασης του γνωστού ποδοσφαιριστή (με καταγωγή από τη Λέσβο) και της παρέας του, με τους καλεσμένους να ανεβάζουν βίντεο από το πάρτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το νησί της Λέσβου δεν έχει ξεπεράσει την πανδημία, το αντίθετο μάλιστα καθώς τοπικοί παράγοντες λένε ότι μπορεί η Λέσβος να μπει ξανά στο κόκκινο. Μάλιστα, σήμερα ανακοινώθηκαν ακόμη 16 κρούσματα στο νησί.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή