Μαλακατές: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θ' αποφασίσει για το Βοτανικό - Αν πάμε εκεί θα μεγαλουργήσουμε"

O πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακτές με τον Αλέξανδρο Ράπτη
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ Σπορ και την εκπομπή του Αγγελου Στίμου, «τελευταία σελίδα» και αναφέρθηκε στα επόμενα βήμα της συμφωνία με την ΠΑΕ και τον Δήμο για τον Βοτανικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Μαλακατές:

 

Για τη συμφωνία του Ερασιτέχνη με την ΠΑΕ: «Πέρα από τις 500.000 ευρώ για τη χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου, αυτή περιλαμβάνει κάρτα φιλάθλου, κάρτα μέλους και ένα συνολικό πακέτο οικονομικής βοήθειας στον Ερασιτέχνη, ούτως ώστε αυτός να είναι αυτάρκης οικονομικά. Προβλέπονται τρία με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ετήσια έσοδα. Αυτό είναι ένα παρά πολύ σημαντικό ποσό για να πρωταγωνιστεί ο σύλλογος σε όλα αθλήματα».

Για το ποια είναι τα επόμενα βήματα μετά τη συμφωνία: «Πρέπει να ετοιμαστούν οι συμβάσεις για συμφωνία με το Δήμο και τις συμφωνίες με τις τράπεζες. Το τελικό κείμενο θα παρουσιαστεί στη Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουν τα μέλη αν είναι για το καλό του συλλόγου. Θέλουμε η ΓΣ να γίνει με φυσική παρουσία αν επιτραπεί από τους λοιμωξιολόγους. Αν δεν είναι εφικτό θα δούμε να δρομολογήσουμε άλλους τρόπους. Πρέπει να δει ο κόσμος αν αυτό που προτείνουμε είναι το σωστό. Δεν βιαζόμαστε, θέλουμε να κατοχυρώσουμε τα πάντα σωστά και θέλω να πιστεύω η πρόταση θα υπερψηφιστεί. Είμαι αισιόδοξος για αυτό. Στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου θα έχουμε μία ΓΣ για να παρθεί μία απόφαση που θα είναι για το καλό του Παναθηναϊκού. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είναι όχλος, έχει άποψη, έχει κρίση, πάντα στο τέλος η δημοκρατία κερδίζει».

Για το ενδεχόμενο να καταψηφιστεί η πρόταση: «Τότε θα μείνουμε στη Λεωφόρο και θα δούμε πώς θα αξιοποιήσουμε τη Λεωφόρο. Το να πάμε όμως στο Βοτανικό είναι η πιο συμφέρουσα λύση. Ο Ερασιτέχνης θα αποκτήσει έσοδα και σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις για να κάνει το λειτούργημα του, γιατί είναι λειτούργημα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και παράλληλα θα αποκτήσει το ποδόσφαιρο ένα σύγχρονο γήπεδο. Ολοι θέλουν το καλό του Παναθηναϊκού, εύχομαι ότι η πλειοψηφούσα άποψη θα είναι να πάμε στο Βοτανικό».

 

Για το αν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο πέραν του Βοτανικού: «Υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο. Αν πάμε όμως στο Βοτανικό απογειωνόμαστε, εκτινασσόμαστε, δημιουργούμε συνθήκες για ό,τι καλύτερο. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι η μειοψηφία αυτοί που δεν θέλουν να πάμε στο Βοτανικό. Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά τμήματα που υστερούν. Υστερεί το κολύμπι, το πόλο, ο στίβος, όμως αν πάμε στο Βοτανικό θα μεγαλουργήσουμε».

Για το πόσες ώρες ασχολείται την ημέρα με τον Παναθηναϊκό: «24 ώρες! Ακόμη και όταν δεν είσαι εκεί, το μυαλό σου είναι εκεί. Αν δεν το κάνεις με όλη την ψυχή και το πάθος σου δεν μπορείς να καταφέρεις κάτι».

Καμία δημοσίευση για προβολή