Μαρινάκης σε ΕΠΟ: “Ασέβεια ο αποκλεισμός του Άρη και του Βόλου από τη συνάντηση με Μπένετ – Προκαλείτε την κοινή γνώμη”

Print Friendly, PDF & Email

 

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Στιβ Μπένετ, έστειλε σήμερα προσωπικές προσκλήσεις στους Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη για συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα, όχι όμως και στους προέδρους του Βόλου και του Άρη, οι οποίοι ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί από την ΕΠΟ ότι θα κληθούν στη συνάντηση λίγες ώρες αργότερα αποκλείστηκαν!

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο πρόεδρος της Super League 1, Eυ. Μαρινάκης, προέβη στην ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας:

“Κύριοι,

Για μια ακόμα φορά προκαλείτε τη φίλαθλη κοινή γνώμη αλλά και το συνεταιρισμό μας.

Στις 20 Μαρτίου καλέσατε τις έξι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, σε κοινή σύσκεψη με τον κ. Μπένετ.

Στην συνέχεια αποκλείσατε την ΠΑΕ Άρης κα την ΠΑΕ Βόλος δείχνοντας ασέβεια προς τα μέλη μας και τον συνεταιρισμό της Super League ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύετε την απόσταση που έχετε απο το πραγματικό ποδόσφαιρο αφού αποκλείετε τις συγκεκριμένες ομάδες οι οποίες όχι μόνον θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στην έκβαση του Πρωταθλήματος αλλά διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά!

Πέραν της απαράδεκτης συμπεριφοράς σας, τονίζουμε και πάλι ότι είναι κοινή απόφαση των ομάδων μας για να διαιτητεύσουν τα πλέι οφ ελίτ ξένοι διαιτητές και τοπ διαιτητές απο τα έξι μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ταυτόχρονα σας επαναλαμβάνουμε ότι απαιτούμε να δώσετε μεγάλη προσοχή και στα παιχνίδια των πλέι άουτ. Και τα παιχνίδια μεγάλης σημασίας θα πρέπει να τα διαιτητεύουν επίσης ξένοι διαιτητές εγνωσμένης αξίας.

Τέλος, σας καλούμε με αφορμή τη συνάντηση της Δευτέρας, στην οποία προφανέστατα οφείλετε να καλέσετε τις ΠΑΕ Άρης και ΠΑΕ Βόλος, να προετοιμάσετε και να μας παραδώσετε όλα τα στοιχεία για τις μέχρι τώρα προσπάθειες της ΚΕΔ/ΕΠΟ να φέρει στο Πρωτάθλημα μας ελίτ διαιτητές και τοπ διαιτητές απο τα μεγάλα Πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Διαφορετικά απλώς θα επιβεβαιώσετε την ανικανότητα, το δόλο ή το συνδυασμό και των δυο από τους υπευθύνους για τη διαιτησία στο Πρωτάθλημά μας.

Σας καλούμε για ακόμα μια φορά, να αντιληφθείτε την κρισιμότητα των στιγμών και να μην επαναληφθούν φαινόμενα που προκαλούν βία και αλλοίωση της διοργάνωσης.”

Διαβάστε ακόμα:

Παλινδρομεί η ΕΠΟ: Απέκλεισε από τη συνάντηση με τον Μπένετ τους Καρυπίδη και Μπέο!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή