Μάρτινς: ”Ήμουν εξαντλημένος από τα παιχνίδια, αλλά μου λείπει το ποδόσφαιρο”

Print Friendly, PDF & Email

Σε συνομιλία μέσω Facebook με την Φιρένσε, ομάδα με την οποία ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο επαγγελματικά 1988 και έμεινε μαζί της έως το 1994, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για το πως βιώνει την περίοδο της καραντίνας.

«Φέτος παίξαμε ήδη 48 επίσημα παιχνίδια και σχεδόν δεν σταμάτησα. Ήμουν λίγο εξαντλημένος, αλλά μετά από μια εβδομάδα χωρίς προπόνηση, συνειδητοποίησα ότι είναι πολύ απαραίτητο. Παρόλα αυτά, προσπάθησα να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι είμαι περισσότερο με την οικογένεια» είπε ο Μαρτίνς και στη συνέχεια έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν:

«Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο προπονητή από τον Ενρίκε Νούνες (σ.σ: προπονητής στη Φιρένσε 1997-1990), με βοήθησε πολύ ως άνθρωπο. Πέρασα πολλές ώρες προπόνησης , παιχνιδιών στη Φιρένσε και με προπόνησε με κάθε τρόπο. Αυτό είναι ένα ορόσημο που με σημάδεψε. Εκτός από αυτόν, θυμάμαι επίσης πόσο εξελίχθηκα με τον προπονητή Κάρλος Κειρόζ και σημειώνω επίσης τον Ζοσέ Κουσέιρο , ο οποίος ήταν συμπαίκτης και προπονητής μου».

Γνωρίζοντας ότι δεν είναι δυνατό να προπονήσει την Φιρένσε σύντομα, αν και είναι μία επιθυμία που έχει, ο Πορτογάλος προπονητής εξήγησε τι τον παρακινεί περισσότερο στο επάγγελμά του: «Μου αρέσει να βλέπω την ανάπτυξη των παικτών, να βλέπω καλά παιχνίδια και να συνειδητοποιώ ότι οι ιδέες μου λειτουργούν. Μου δίνει χαρά να βοηθήσω τους παίκτες να γίνονται άντρες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή