Μάσα σε Μαρινάκη: “Δε θέλω να μιλήσω μαζί σου για ποδόσφαιρο” – Το παρασκήνιο του ορισμού του Ιταλού διαιτητή

Print Friendly, PDF & Email

Ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Μάσα, ορίστηκε μετά από παρέμβαση του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας της UEFA, Ρομπέρτο Ροσέτι, επειδή ο διαιτητής που αρχικά θα ερχόταν δήλωσε κώλυμα, δημοσιεύει η Sportime με τις αντιδράσεις του Ιταλού διαιτητή στ’ αποδυτήρια κατά την επίσκεψη του Μαρινάκη.

Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της Sportime αναφέρει: “Ο διαιτητής που αρχικά είχε συμφωνηθεί για να έρθει στο Φάληρο ήταν Ιταλός μεν, αλλά πρώτης κατηγορίας.

Όμως δήλωσε κώλυμα και ο Μπένετ χρειάστηκε να βρει αντικαταστάτη. Εκεί «μπαίνει» στο κάδρο ο Ροσέτι. Πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον Μάσα και του ζήτησε, αν και την περασμένη Πέμπτη σφύριξε το Αλκμάαρ – Αντερλεχτ (που πήγε στα πέναλτι), να σφυρίξει το Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Ο Μάσα δέχθηκε και το μετάνιωσε!”

«Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να έρθω σε αυτό το πρωτάθλημα και σε αυτό το γήπεδο για να παίξω σε αυτό το παιχνίδι», έλεγε στ’ αποδυτήρια αναφερόμενος στο Ροσέτι και σε έντονο ύφος όταν του ζήτησε το λόγο ο Μαρινάκης για τις αποφάσεις του, του είπε: «Είμαι elite διαιτητής, δεν με σέβεσαι και δεν θέλω να μιλήσω μαζί σου για ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή