«Η διαιτησία του Παπαπέτρου είναι η απόδειξη γιατί δεν χρειαζόμαστε ξένους διαιτητές»

Print Friendly, PDF & Email

Ο κριτής του Master REF, Ηρακλής Τσίκινης, υπογράμμισε πως η διαιτησία του Παπαπέτρου στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, αποτελεί παράδειγμα γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη ξένους διαιτητές.

Αγώνας: ΑΕΚ-Ατρόμητος 3-0, Διαιτητής: Παπαπέτρου, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης.

«Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ένας εκνευρισμός και κυρίως στη φάση του 38′, σε ένα φάουλ που ζήτησε ο Ατρόμητος σε πτώση του Ουάρντα σε μία μονομαχία με τον Γκάλο. Είδα το ριπλέι της φάσης 30 φορές, δεν διακρίνω παράβαση, πιο πολύ φαίνεται να πατάει την μπάλα και να πέφτει μόνος του ο παίκτης του Ατρόμητου.

Προσωπικά πιστεύω ότι η χθεσινή διαιτησία του Παπαπέτρου είναι η απόδειξη γιατί δεν χρειάζονται οι ξένοι διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και το σημειώνω αυτό γιατί είχε ζητηθεί σε αυτό το ματς να οριστούν ξένοι διαιτητές.

Δυστυχώς αυτό που λείπει από τους παράγοντες είναι η εμπιστοσύνη και η καλοπροαίρετη κριτική προς τους Ελληνες διαιτητές.

Χθες είδαμε μία καλή διαιτησία. Ο Παπαπέτρου έτρεξε το παιχνίδι, το άφησε να εξελιχθεί, είχε άριστη συνεργασία με τους βοηθούς του και η απόδοσή του δεν υπολειπόταν σε τίποτα από έναν ξένο διαιτητή».
Βαθμολογία: 8,50