Μaster Ref: Σωστά δε μέτρησε το γκολ του Άρη – Επιθετικό φάουλ του Μάνου στο Χουτεσιώτη

In time / Παππά Βούλα
Print Friendly, PDF & Email

Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Άρη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον κριτή του Master Ref, Ηρακλή Τσίκινη, με τον VAR Διαμαντόπουλο να διορθώνει την αρχική απόφαση του διαιτητή Τσαγκαράκη, σε μία κατά τα άλλα σχετικά καλή διαιτησία.

Ο Κώστας Ακρίδας, τόνισε πως σωστά αποβλήθηκε ο Ινσούα για το πάτημα του στον Προβυδάκη, ωστόσο στη συνέχεια ο διαιτητής Κουτσιαύτης έκανε κατάχρηση σφυριγμάτων.

 

Αναλυτικά:

Aγώνας: ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-0 Διαιτητής: Τσαγκαράκης, Διαιτητής VAR: Διαμαντόπουλος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

Σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω βροχής, η διαιτησία πήγε σχετικά καλά αν εξαιρέσουμε τη φάση που χρειάστηκε ο VAR Διαμαντόπουλος για να διορθώσει το λάθος του διαιτητή Τσαγκαράκη.

Στο 33′, ο επιθετικός του Άρη, Μάνος, πέφτει πάνω στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ, Χουτεσιώτη, και κάνει φάουλ. Ό,τι γίνεται μετά δεν ισχύει, είναι ως μη γενόμενη η φάση και το γκολ που πέτυχε ο Μαντσίνι κακώς μέτρησε αρχικά. Ο Διαμαντόπουλος κάλεσε τον Τσαγκαράκη να δει την φάση με on field review, ο οποίος αφού είδε τα ριπλέι, πήρε πίσω την αρχική του απόφαση να μετρήσει το γκολ και υπέδειξε επιθετικό φάουλ. Σωστή η χρήση του VAR.

Στο 81′ ο Άρης ζητάει παράβαση πέναλτι για χέρι, όμως δεν υπάρχει παράβαση. Το χέρι είναι κολλημένο με το σώμα και είναι πολύ κοντά με αποτέλεσμα να μην έχει χρόνο αντίδρασης ο αμυντικός. Πολύ σωστά ο Τσαγκαράκης έδειξε συνέχεια.

Βαθμολογία: 7.90

 

Αγώνας: Λαμία – ΑΕΚ 0-1 Διαιτητής: Κουτσιαύτης, Διαιτητής VAR: Κουμπαράκης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

Στο 25′ σωστά δόθηκε κίτρινη κάρτα στον Ρόμανιτς, ο οποίος προσποιούμενος προσπάθησε να κερδίσει πέναλτι. Δέχεται μαρκάρισμα από τον Σβάρνα, αλλά δεν δικαιολογείται η πτώση  του με αυτός τον τρόπο.

Στο 52′ σωστά ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Ινσούα, διότι σε διεκδίκηση της μπάλας, ενώ αυτή δεν βρίσκεται στην κατοχή κάποιου παίκτη, ο αμυντικός της ΑΕΚ πατάει το πόδι του Προβυδάκη με αντιαθλητικό τρόπο.

Στο 77′ κακώς ο β’ βοηθός Κωνσταντίνου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη της ΑΕΚ.

Μετά την αποβολή, ο Κουτσιαύτης σφύριζε συνεχόμενα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, χωρίς να χρειάζεται. Φαίνεται ότι φοβήθηκε το παιχνίδι.

Βαθμολογία: 8.00

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή