Με επιτυχία οι κληρώσεις της ΕΠΣΑΝΑ – Ποιοι πρόεδροι άλλων ΕΠΣ έδωσαν το παρών

Κλήρωση πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ 2021 - 22
Print Friendly, PDF & Email

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής για τη σεζόν 2021/2022.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου: “Δυναμική ήταν η συμμετοχή και η παρουσία απ’ όλα τα σωματεία με τους εκπροσώπους τους, ενώ το παρών έδωσε πλήθος επισήμων τιμώντας τη διαδικασία, τα σωματεία και το ΔΣ της Ένωσης.

Αναλυτικά το παρών έδωσαν από πλευράς επισήμων: Μάκης Βορίδης Υπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Οικονόμου Βουλευτής, Άγγελος Δανιήλ πρόεδρος ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ και μέλος εκτελεστικής ΕΠΟ, Ιωάννης Αποστόλου πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης, Σταύρος Γεωργόπουλος πρόεδρος ΕΠΣ Αρκαδίας, Ιωάννης Σπάθας πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά, Γιώργος Πριονιδης πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας, Σταύρος Μανταλος αρχιδιαιτητης ΕΠΣ Καβάλας, αρκετοί Δήμαρχοι και μέλη της αυτοδιοίκησης και ο δικηγόρος της Ένωσης Χάρης Γρηγορίου .

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής Δημήτρης Γιαρένης, τόνισε μεταξύ άλλων από το βήμα: «Να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που είστε εδώ, τηρώντας όλα τα μέτρα».

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, που επισήμανε: «Καλή χρονιά σε όλους. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά φέτος σε σχέση με πέρυσι κι αυτό είναι το εμβόλιο που αλλάζει τα δεδομένα. Πέρυσι δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση. Φέτος μπορούμε. Είμαστε σε μια τροχιά που η κανονικότητα επιστρέφει και οι δραστηριότητες θα γίνονται κανονικά».

*Η κλήρωση-εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με τον Covid-19.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή