“Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων η συνάντηση Βρούτση – Γκαγκάτση”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίος Φρέρης
Print Friendly, PDF & Email

“Παρούσα και με ισχυρή παρουσία δηλώνει στην αλλαγή σελίδας της ηγεσίας της ΕΠΟ η ΕΠΣ Κυκλάδων που πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη συνάντηση με τον επικείμενο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μάκη Γκαγκάτση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης και ο Αντιπρόεδρος κ. Μάριος Γαλανός βρέθηκαν στο Υπουργείο Αθλητισμού, όπου ήταν παρόντες στην συνάντηση, Βρούτση – Γκαγκάτση που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Φρέρη.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον μοναδικό υποψήφιο για την προεδρία σχετικά με τα θέματα που απασχολούν το νησιωτικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Κατατέθηκαν οι προτάσεις της ΕΠΣ Κυκλάδων, με τον κ. Γκαγκάτση να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα όσα ενημερώθηκε.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Γαλανός έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:

Συνάντηση με τον προσεχή πρόεδρο της Ε.Π.Ο κ Μάκη Γκαγκάτση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Αθλητισμού παρουσία του υπουργού κ Βρούτσης Ιωάννης με πρωτοβουλία του προέδρου της Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων κ. Ειρηναίου Φρέρη.

Συζητήθηκαν διαφορά σημαντικά θέματα που αφορούν την συνεργασία όλων μας προς ένα και μοναδικό σκοπό ,το όφελος του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκπροσωπώντας την ένωσης μας ο κ Φρερης κ εγώ ευχηθήκαμε στον νέο πρόεδρο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του τονίζοντας ότι θα είμαστε αρωγοί για οποιαδήποτε προσπάθεια κ συνεργασία!!” Πηγή: sportcyclades

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή