Μιχαηλίδης: "Όπου πηγαίναμε μας έλεγαν ότι είμαστε τσιράκια του ΠΑΟΚ"

Print Friendly, PDF & Email

Για το πώς αντιμετώπιζαν τον Παναιτωλικό από την αρχή της χρονιάς μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Μπάμπης Μιχαηλίδης. Επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται πλέον αγκαλιά με την παραμονή της, ενώ είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μάκη Χάβου στον Παναιτωλικό τόνισε μεταξύ άλλων:

“Μας είχαν… καθαρισμένους και στοχοποιημένους από την αρχή της χρονιάς. Όπου πηγαίναμε μας έλεγαν ότι είμαστε… τσιράκια του ΠΑΟΚ!”

Η πρώτη κουβέντα όλων είναι για τον Παναιτωλικό, δεν έχουν ασχολούνται με κάτι άλλο. Έχει την τύχη η ομάδα να έχει έναν επενδυτή που δημιούργησε ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο και κάθε χρόνο δίνει χρήματα για να ενισχύσει τον Παναιτωλικό, χωρίς να παρεμβαίνει ποτέ στο έργο των προπονητών.

Θα ήθελα να μείνει η Ξάνθη στην κατηγορία, γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο για την Βόρεια Ελλάδα και γενικότερα. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τους βαθμούς, αυτό γίνεται μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο που να μην ξέρουν οι ομάδες τι θα γίνει με την παραμονή και την σωτηρία τους. Πρέπει να βρεθεί ένας… σεναριογράφος να γράψει την συνέχεια. Δεν θέλω να πω περισσότερα”