Μιντιούρης: ”Οι παράγοντες και οι παίκτες να δείξουν εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές”

Print Friendly, PDF & Email

Ο παλαίμαχος διαιτητής και κριτής Master Ref, Ναούμ Μιντιούρης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Metropolis 95.5” και αναφέρθηκε σε θέματα διαιτησίας τονίζοντας πως ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος οι εμπλεκόμενοι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους Έλληνες διαιτητές: «Έτσι όπως τα αποφάσισαν θα δούμε τους Έλληνες διαιτητές και πιστεύουμε ότι θα κάνουν μια καλή επανεκκίνηση. Τώρα θα κριθούν με αυστηρά κριτήρια. Σε κάθε λάθος θα τους συγκρίνουν με τους ξένους. Το λάθος θα το θυμούνται, το καλό δεν θα το θυμούνται.

Πιστεύω ότι και οι παράγοντες και οι παίκτες πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη. Εάν εμείς δεν δείξουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές, το αρνητικό αποτέλεσμα θα είναι μπροστά μας. Το θέμα της εμπιστοσύνης θα παίξει μεγάλο ρόλο. Πρέπει οι παράγοντες να στηρίξουν το προϊόν που είναι δικό τους».

Για τη γραμμή του οφσάιντ και την εκμάθηση των διαιτητών: «Πιστεύω ότι η πιστοποίηση θα είναι πιο εύκολη. Ήδη γνωρίζουν το VAR και θα είναι πιο εύκολο».

Για τη μείωση των διαιτητών: «Θεωρώ ότι αυτό που έκαναν όσον αφορά το οικονομικό είναι εντάξει. Θα μπορούσαν να δεχθούν μια μείωση οι διαιτητές. Η κοινωνία και όλα τα επαγγέλματα είναι σε κρίση οπότε θα μπορούσαν να κάνουν λίγο πίσω».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή