Μητρούδης για Αρη: «Κόλαση με Μαρινάκη, Καρυπίδη, Κουέστα – Η ομάδα είναι “τρυπημένη”» – Παίρνει αποστάσεις η ΕΡΤ

Print Friendly, PDF & Email

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΤ3 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ», ο άλλοτε πρόεδρος του μπασκετικού Αρη, Θεόφιλος Μητρούδης, υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιρικός Άρης ζει τη δική του κόλαση χαρακτηρίζοντας την ομάδα «τρυπημένη».

Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δεν μπορώ να χαρώ με το παρελθόν όταν στο παρόν υπάρχουν φαντάσματα… Εγώ δεν θέλω να πάω πίσω. Θέλω να καταγγείλω αυτά που λέω και να σας πω ότι αυτή την κόλαση τη ζούμε σήμερα στον Άρη. Μέσα στην κόλαση αυτή υφίστανται τρία άτομα που θα σας πω ονόματα. Είναι ο Μαρινάκης, ο Καρυπίδης και ο Κουέστα. Γιατί κάνανε αυτό που κάνανε πριν από δυο βδομάδες.

Αν με πήρατε να σας πω για στο Τορίνο σας δηλώνω ότι δεν έχω να σας πω τίποτα. Μπράβο μας γι’ αυτό που κάναμε, δεν με αφορά αυτή τη στιγμή. Εμένα με αφορά το σήμερα και το ότι η ομάδα μου δυστυχώς είναι τρυπημένη. Δεν μ’ ενδιαφέρει που βγήκαν δεύτεροι ούτε αν ο Ολυμπιακός τους δώσει παιχνίδια τώρα για να παραμείνουν δεύτεροι μια κι έχει το Πρωτάθλημα στα χέρια σε αντιστάθμισμα μ’ αυτό που έγινε προχθές (εννοώντας τον αγώνα του Κυπέλλου). Και λυπάμαι πολύ που ο Κουέστα ξανάπαιξε… Γιατί εγώ νόμιζα ότι θα έπαιρνε το εφάπαξ και θα έφευγε. Αλλά ο Μάντζιος τον ξαναέβαλε να ξαναπαίξει και σημαίνει ότι είναι και ο Μάντζιος στο κόλπο».

Παίρνει αποστάσεις η ΕΡΤ

Οι ισχυρισμοί του Μητρούδη έφεραν την απάντηση της ΕΡΤ, με τους συντελεστές της εκπομπής να ξεκαθαρίζουν πως πρόκειται για αστήρικτες προσωπικές αιτιάσεις, παίρνοντας αποστάσεις από τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα:

«Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 28 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ευρώπης από την ομάδα μπάσκετ του Άρη (16.3.1993), ο τότε πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, κ. Θεόφιλος Μητρούδης, αποδέχθηκε την πρόσκληση της εκπομπής «Ο Κόσμος των Σπορ» να σχολιάσει το ιστορικό γεγονός. Προς γενική κατάπληξη, κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης, ο κ. Μητρούδης αρνήθηκε επίμονα να κάνει το παραμικρό σχόλιο σχετικά με την ιστορική επέτειο. Αντί να τιμήσει το γεγονός για το οποίο προσκλήθηκε στην εκπομπή και για το οποίο μάλιστα εξέδωσε πρόσφατα βιβλίο, ο κ. Μητρούδης επέλεξε να αναπτύξει προσωπικές απόψεις για θέματα που ουδεμία σχέση έχουν με το θρίαμβο του Τορίνο. Η εκπομπή δεν υιοθετεί τις αστήρικτες αιτιάσεις του κ. Μητρούδη σε βάρος αθλητικών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου και απορρίπτει κατηγορηματικά τις εκφράσεις και τους υπαινιγμούς του».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή