Μητσοτάκης: Λάθος μου να φωτογραφηθώ χωρίς μάσκα στην Πάρνηθα (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Στην κριτική που δέχεται για την βόλτα με ποδήλατο στην Πάρνηθα και τη φωτογράφηση χωρίς μάσκα ανάμεσα σε άλλους, απάντησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον Alpha.

«Τα κρούσματα δεν έπεσαν όσο γρήγορα περιμέναμε και γι’ αυτό πάμε πιο πίσω το άνοιγμα. Δυστυχώς τα μέτρα δεν ακολουθήθηκαν με την ένταση και τη συνέπεια με την οποία έπρεπε να ακολουθήσουμε όλοι. Συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου» σημείωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι ήταν λάθος ότι δέχθηκε να φωτογραφηθεί χωρίς μάσκα, όχι ότι έκανε ποδήλατο. «Εγώ βάζω τον πήχη προσδοκιών πιο ψηλά. Κάνω αυτοκριτική. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Μου έδωσε και εμένα τη δυνατότητα να σκεφτώ πόσο σημαντικό είναι το ατομικό παράδειγμα των πολιτικών. Ενοχλήθηκα που μια στιγμή ανεμελιάς διογκώθηκε σε τέτοιο βαθμό» συμπλήρωσε o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για τη φωτογράφηση χωρίς μάσκα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ και του Γιάννη Ραγκούση. Σε ανάρτησή του εγκαλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «που παραβιάζει όσα ζητά από τους πολίτες να εφαρμόζουν», σημειώνοντας: «Αυτή η φωτογραφία θα μείνει στην ιστορία γιατί δείχνει όλη την αλήθεια για το ποιος και πώς, δυστυχώς, διαχειρίζεται την πανδημία στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή