Μονά-ζυγά στο Λαϊκό Λαχείο: Το ιστορικό παιχνίδι αλλάζει με κάθε λαχνό να έχει 50% πιθανότητες να είναι τυχερός

Δημήτρης Μουσταφέρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πύργο
Print Friendly, PDF & Email

Το Λαϊκό Λαχείο αλλάζει και δίνει πλέον στους παίκτες 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα. Από την αυριανή κλήρωση και κάθε Τρίτη, όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες θα κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό.

Με αυξημένες πιθανότητες και νέο πίνακα κερδών, η αυριανή 15η κλήρωση μοιράζει συνολικά κέρδη μέχρι 2.300.000 ευρώ. Οι λαχνοί που ο αριθμός τους θα έχει μονό ή ζυγό το τελευταίο ψηφίο τους θα κερδίσουν από 10 ευρώ, εφόσον αντιστοιχεί σε μονό ή ζυγό και το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού.

Μονά-ζυγά στο Λαϊκό Λαχείο

 

Ο κ. Δημήτρης Μουσταφέρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πύργο, εξηγεί τις μεγάλες αλλαγές του Λαϊκού Λαχείου, που ξεκινούν από αύριο: «Το Λαϊκό Λαχείο ανανεώνεται και φέρνει σημαντικές αλλαγές στον πίνακα κερδών. Από αύριο, οι λαχνοί των οποίων ο αριθμός τους έχει μονό ή ζυγό το τελευταίο ψηφίο θα κερδίζουν από 10 ευρώ, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό. Αυτό σημαίνει πως κάθε λαχνός έχει 50% πιθανότητες να είναι τυχερός και να επιστρέψει στον παίκτη τα χρήματα που κατέβαλε για τη πεντάδα», αναφέρει ο κ. Μουσταφέρης.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Μουσταφέρη στον Πύργο

Κέρδη από 50 έως 5.000 ευρώ για 139 τυχερούς λαχνούς

Οι αλλαγές του ανανεωμένου Λαϊκού Λαχείου δεν σταματούν εκεί. Όπως τονίζει ο κ. Μουσταφέρης, «οι φίλοι του παιχνιδιού θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από 50 ευρώ έως και 5.000 ευρώ, αν έχουν επιλέξει κάποιον από τους 139 τυχερούς λαχνούς που θα προκύπτουν τυχαία. Το ελάχιστο ποσό για τα κέρδη του Τριδύμου θα ανέρχεται στις 300.000 ευρώ». Επίσης, όσοι έχουν τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό του Μεγάλου Λαχνού σε όλες τις υπόλοιπες σειρές, εκτός του τριδύμου, θα κερδίζουν από 15.000 ευρώ».

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Μουσταφέρη στον Πύργο

 

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Μουσταφέρη βρίσκεται στην οδό Πατρών 10-12 από το 1960 και, όπως λέει, πολλοί από τους πελάτες του είναι σταθεροί παίκτες του του Λαϊκού Λαχείου. «Ανήκω στην 3η γενιά πρακτόρων στο συγκεκριμένο κατάστημα. Το μαγαζί είναι από τα πρώτα στην Ελλάδα και έχει σχεδόν ίδια χρόνια ζωής με το Λαϊκό, καθώς το Λαχείο ιδρύθηκε το 1941 και ο παππούς μου άνοιξε το πρακτορείο το 1960. Έχουμε πελάτες που είναι φανατικοί παίκτες του Λαϊκού Λαχείου και παίρνουν τον ίδιο αριθμό εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι σίγουρος πως θα ενθουσιαστούν με τις νέες αλλαγές του παιχνιδιού, καθώς πλέον θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν», σημειώνει ο κ. Μουσταφέρης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή