Μόρας: ”Δεν πρέπει κανένας διαιτητής να ειρωνεύεται τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Βαγγέλης Μόρας, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα ”gazzetta” αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη με τον ίδιο και έναν επόπτη κατά τη διάρκεια του φιλικού των Τρικάλων με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι όταν συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό καλό είναι πριν γραφτεί κάτι πρέπει να ξέρει ο καθένας τι πραγματικά έχει συμβεί. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να αναφέρω τι μου είπε ο εν λόγω επόπτης ή του τι είπα. Ό,τι ειπώθηκε έμεινε στον αγωνιστικό χώρο και το θέμα τελείωσε εκεί. Αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι πως δεν πρέπει κανένας διαιτητής να ειρωνεύεται τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή.

Θέλω να ζητήσω μόνο συγγνώμη από τα παιδιά που ίσως δουν το βίντεο. Εκείνη τη στιγμή, μπορεί και με λάθος τρόπο, να διεκδίκησα το σεβασμό που δεν έδειξε ο εν λόγω κύριος προς το πρόσωπό μου. Κι ο σεβασμός για μένα είναι το παν.

Αν θέλει κάποιος να ανεβάσει τα κλικ του site του, τον προκαλώ και τον προσκαλώ να πάρει μια κάμερα και να κάνει μια βόλτα σ’ όλα τα ελληνικά γήπεδα. Δεν υπάρχει αγωνιστικός χώρος που να μην έχουν υπάρξει στιγμές έντασης – άλλες πιο έντονες κι άλλες λιγότερο. Το ζήτημα είναι ότι το θέμα τελείωσε εκεί.

Όλοι ξέρουν το ήθος μου και ποιος είμαι. Αυτοί που με γνωρίζουν λίγο καλύτερα θα έχουν ήδη καταλάβει γιατί μπορεί όντως να ξέφυγα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή