Μυροφορίδης: "Εχει καταντήσει αηδία, βγείτε και πείτε ξεκάθαρα, δεν θα παίξετε ποτέ για να μην πέσει καμία ομάδα της SL1"

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός διευθυντής των Χανίων, Παύλος Μυροφορίδης, ανάρτησε βίντεο-κραυγή αγωνίας στα social media για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν λάβει το “πράσινο” φως για να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της SL2 και της FL.

Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος Κοζανίτης ανέφερε:

«Πιστεύω ότι δε θα χρειαστεί να μιλήσω ξανά για να πω τα αυτονόητα. Αυτό που ζούμε μου θυμίζει ένα παραμυθάκι που δεν έχει δράκο. Ένα μήνα σχεδόν μας βάλατε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 να επαναλειτουργήσουμε, να μπούμε σε διαδικασία μοριακού τεστ. Τα τεστ γίνονται γιατί πάνε κατευθείαν σε Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και διοργανώτρια. Έλεγχος υπάρχει, τα τεστ γίνονται σε κέντρα υπαρκτά, δεν μπορεί κάποιος να κάνει νοθείες. Από την πλευρά μας, εμείς τηρήσαμε τα πάντα.

Αυτό που επιχειρείται τις τελευταίες μέρες είναι για να γελάς, ή δυστυχώς να κλαις. Φτάσαμε σε μια κατάσταση που αρχίσαμε τα ίδια, πάλι από το μηδέν. Παίζουμε, δεν παίζουμε. Θα μπείτε στο Κύπελλο και θα περιμένετε 10 μέρες, δεν θα μπείτε.

Συνέλθετε λίγο, ελάτε στα συγκαλά σας. Αυτό που κάνετε είναι αληθινή ντροπή. Να αναλογιστείτε ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική ευθύνη, πολιτική παρέμβαση για να παίξουμε. Τι φοβάστε; Κυβερνούν οι λοιμωξιολόγοι ή οι πολιτικοί; Παίζει η Σούπερ Λιγκ 1 και δεν παίζει η Σούπερ Λιγκ 2, ενώ τηρείται το πρωτόκολλο και τα πάντα. Ανοίγουν τα σχολεία με rapid test, ενώ εμείς κάνουμε μοριακό τεστ και δεν παίζουμε. Ηρεμήστε λίγο, ελάτε λίγο στα συγκαλά σας, φτάνει.

Αηδία έχει καταντήσει το έργο. Αλήθεια, που θα οδηγηθεί η κατάσταση. Βγείτε και πείτε ξεκάθαρα, δεν θα παίξετε ποτέ. Έτσι γουστάρουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε το δικό μας λόμπι. Θέλουμε τις 14 ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 να μη τις πειράξουμε, να μη πέσει καμία. Μη τυραννιέστε, μην περιμένετε, μην ελπίζετε. Μιλήστε ξεκάθαρα, αυτό που κάνετε είναι έγκλημα.

Φτάνει με τα εγκλήματα. Ηρεμήστε και δείτε το πρόβλημα όπως πρέπει. Ο,τι ζητήσατε, γίνεται. Φτάνει. Ήρθε η ώρα να παίξουμε νομίζω».

Πηγή: mikriliga.com

Καμία δημοσίευση για προβολή