“Να κάνουμε επαγγελματική διαιτησία όπως θέλει η ΕΠΟ και όχι όπως θέλουν τα συμφέροντα”

Print Friendly, PDF & Email

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, και μέλος της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στη ΠΑΕ.

Μεταξύ άλλων είπε:

“… Πραγματικά προσπάθησε και άλλαξε πολλά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ευγνωμονούν όλοι οι Έλληνες γι αυτό. Φυσικά, πλήρωσε και 10,88 εκατομμύρια για να ξεχρεώσει τον ΠΑΟΚ.

Άλλαξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, εκείνη την ζοφερή ΕΠΟ. Έφερε το VAR, ώστε να μην κάνουμε βουτιές τύπου Αλεξανδρή και Γιαννακόπουλου και να παίρνουμε τα πέναλτι 5,10,15 και 30 μέτρα έξω από την περιοχή.

Να πέφτουμε στο κέντρο και να παίρνουμε τα πέναλτι. Έφερε τους ξένους διαιτητές στην Ελλάδα, ώστε να μην επηρεάζονται οι διαιτητές από τα τηλεφωνήματα. Βέβαια, δεν μπορούσε να αλλάξει το ποδόσφαιρο στο 100%, διότι ένα τέλμα 50 και πλέον ετών δεν αλλάζει έτσι εύκολα. Αλλά θα αλλάξει, να είστε σίγουροι.

Βλέπετε τι αγώνας γίνεται σήμερα για να γίνει στο ποδόσφαιρο πισωγύρισμα. Ένας Κλάτενμπεργκ που τα θαλάσσωσε όλα, θέλουμε να τον κρατήσουμε στην κορυφή».

Τώρα θέλουν να κάνουν επαγγελματική την διαιτησία: «Γιατί ξαφνικά θέλουν τώρα και δεν ήθελαν επί Γκιρτζίκη, Σαρρή και Πιλάβιο; Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος; Ο λόγος είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν, ξέραμε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα από τον Αύγουστο. Να κάνουμε επαγγελματική διαιτησία, αλλά να την κάνουμε όπως θέλει η ΕΠΟ και όχι όπως θέλουν τα συμφέροντα. Και φτάνουμε στο σημείο να κάνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητισμό. Να παίρνει τα κύπελλα συνέχεια. Να παίρνει πρωτάθλημα. Να του παίρνουν ένα πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του με εκείνο το πεντακάθαρο γκολ του Βαρέλα, για το οποίο μιλάει όλη η Ευρώπη. Το ξέρετε ότι το γκολ του Βαρέλα το έχουν ως παράδειγμα στα σεμινάρια διαιτησίας στην Ευρώπη. Το έχουν ως παράδειγμα καθαρού γκολ. Και φτάνουμε στο σημείο να χάνουμε το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Θα είχαμε 70 βαθμούς εμείς και 67 η ΑΕΚ και το πήρε η ΑΕΚ. Όλοι φαντάστηκαν ότι μετά από αυτό θα τα παρατήσει ο πρόεδρος και τελικά επειδή είναι πολεμιστής, Πόντιος, επιχειρηματίας, κατόρθωσε και την επόμενη χρονιά πήρε νταμπλ με αήττητο πρωτάθλημα, πράγμα που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή