"Να ξεκαθαρίσει το τοπίο με Τζήλο και στημένα - Υπερασπιστής του Αυγενάκη ο ΟΣΦΠ"

Print Friendly, PDF & Email

Νέος γύρος αντιπαράθεσης προκλήθηκε στην τηλεδιάσκεψη της λίγκας με αφορμή τη συζήτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ο Ολυμπιακός μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε λόγο για πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ με Ξάνθη και Βόλο υποστηρίζοντας πως αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο οι “ερυθρόλευκοι” δεν πρόκειται να συναινέσουν στην κεντρική διαχείριση.

Ο ΠΑΟΚ με τον Μάκη Γκαγκάτση απάντησε στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού λέγοντας: “Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος που θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και οι δικαστικές υποθέσεις για τα στημένα ματς. Όπως και η υπόθεση Τζήλου για το αν εμπλέκεται κάποια ομάδα. Ο ΠΑΟΚ αποχώρησε επειδή το 2015 αντιμετωπίστηκε με εμπορικούς όρους του 2007. Ο κ Σαββίδης έχει αποδείξει πως όταν πρόκειται για το συμφέρον του ποδοσφαίρου και των ασθενέστερων ομάδων, βάζει σε δεύτερο ρόλο τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ”.

Οσο για τις αναφορές των εκπροσώπων του Ολυμπιακού στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρχικά τόνισε πως “η απόφαση για την πολυϊδιοκτησία είναι αμετάκλητη, αλλά όχι τελεσίδικη. Εκκρεμεί το CAS. Όλοι ξέρουμε τι έκανε ο κ.Αυγενάκης με την ΕΕΑ” και εν συνεχεία χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό «αυτόκλητο υπερασπιστή του Αυγενάκη», τονίζοντας παράλληλα πως “κανένα δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης, με τον ΠΑΟΚ να καταδικάζεται από τον κουμπάρο του υφυπουργού Αθλητισμού”.

Καμία δημοσίευση για προβολή