Νέα αναβολή στη Γενική Συνέλευση της Super League – Οι “7” δεν υπογράφουν την προκήρυξη αν δεν δοθεί λύση στα τηλεοπτικά

Print Friendly, PDF & Email

Νέα αναβολή πήρε η Γενική Συνέλευση της Super League 1 λόγω έλλειψης απαρτίας. Οπως συνέβη τη Δευτέρα (31/8), έτσι και την Τετάρτη (2/9), οι επτά ομάδες, που δεν έχουν εγγυημένο τηλεοπτικό συμβόλαιο απείχαν, δημιούργησαν έτσι εκ νέου τεχνητή έλλειψη απαρτίας και η έγκριση της προκήρυξης για το επόμενο πρωτάθλημα μετατίθεται πλέον για την Παρασκευή (4/9).

Το μπλοκ των “7” έχει εξ αρχής διαμηνύσει πως θα μπλοκάρει την προκήρυξη του πρωταθλήματος αν δεν βρεθεί λύση στα τηλεοπτικά δικαιώματα για όλες τις ομάδες.

Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Βόλος βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Nova, ωστόσο ακόμη δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία. Αυτές οι πέντε ομάδες, μαζί με τον ΠΑΟΚ δεν έδωσαν το “παρών” στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το μπλοκ στηρίζει τόσο ο Παναθηναϊκός, που ήδη τρέχει το Panathinaikos TV, όσο και η ΑΕΚ, που έχει συμβόλαιο με τη Nova.

Όλα λοιπόν θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις με τη Nova. Εφόσον οι Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Βόλος έρθουν σε συμφωνία με τη συνδρομητική τηλεόραση, τότε η προκήρυξη θα υπογραφεί και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή