Νέα Φιλαδέλφεια: Μολότοφ και στυλιάρια εντόπισε η ΕΛΑΣ περιμετρικά του γηπέδου

Print Friendly, PDF & Email

Στον χώρο γύρω από την εξωτερική περίφραξη του νέου γηπέδου της ΑΕΚ αλλά και στο άλσος στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Αστυνομία εντόπισε το πρωί της Δευτέρας βόμβες μολότοφ και ξύλινα στυλιάρια, τα οποία και κατάσχεσε.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, οι επτά από τις μολότοφ ανευρέθηκαν κρυμμένες κάτω από χόρτα σε χώρο που εφάπτεται με την εξωτερική περίφραξη του εργοταξίου του γηπέδου της Α.Ε.Κ. και έξω από αυτή, ενώ οι υπόλοιπες 11 ήταν επιμελώς κρυμμένες κάτω από κλαδιά και φύλλα δέντρων μέσα σε δύο φρεάτια σε χώρο του άλσους της Ν. Φιλαδέλφειας, σε κοντινή απόσταση απο την εξωτερική περίφραξη του εργοταξίου.

Η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, (18) αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί (Α.Ε.Μ.), τύπου βόμβας μολότοφ και (12) ξύλινα στυλιάρια, μήκους περίπου ενός μέτρου.

Ειδικότερα, οι επτά (7) εκ των ανωτέρω Α.Ε.Μ. ανευρέθηκαν κρυμμένοι κάτω από χόρτα σε χώρο που εφάπτεται της εξωτερικής περίφραξης του εργοταξίου του γηπέδου της Α.Ε.Κ. και εξωτερικά αυτής, οι δε υπόλοιποι ένδεκα (11) ήταν επιμελώς κρυμμένοι κάτω από κλαδιά και φύλλα δέντρων εντός δύο φρεατίων σε χώρο του άλσους της Ν. Φιλαδέλφειας σε κοντινή απόσταση απο την εξωτερική περίφραξη του εργοταξίου.

Τα ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποστέλλονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Καμία δημοσίευση για προβολή