Νέο like από τον λογαριασμό του Πάπα Φραγκίσκου σε φωτογραφία μοντέλου

Print Friendly, PDF & Email

Ο λογαριασμός του Πάπα Φραγκίσκου στο Instagram φαίνεται ότι έκανε like σε άλλη μια τολμηρή φωτογραφία μοντέλου, προκαλώντας αρκετά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Αυτή είμαι εγώ», έγραψε η Μάργκοτ Φοξ την Τρίτη (22/12), καθώς μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει τον επαληθευμένο λογαριασμό του ποντίφικα ανάμεσα σε περισσότερους από 2.500, στους οποίους «άρεσε» μια πόζα της Φοξ με μαύρο κορμάκι.

«Στον Πάπα άρεσε η φωτογραφία μου, κάτι που σημαίνει ότι πηγαίνω στον παράδεισο», έγραψε το δημοφιλές μοντέλο.

Tο περιστατικό αυτό ήρθε σχεδόν 40 μέρες από τότε που η 27χρονη Ναταλία Γκαριμπότο δήλωσε πως βρήκε ένα like του Πάπα κάτω από μια φωτογραφία της δίπλα σε ένα ντουλάπι σχολείου, ενώ φορούσε ένα λευκό τοπ και μια φούστα που μετά βίας έφτανε χαμηλά στην πλάτη της.

«Η μαμά μου μπορεί να μισεί τις φωτογραφίες των οπισθίων μου, αλλά ο Πάπας κάνει διπλό κλικ σε αυτές», αστειεύτηκε η Βραζιλιάνα.

Το Βατικανό δήλωσε πως ζήτησε εξηγήσεις από το Instagram, επιμένοντας ότι «το like αποκλείεται να προήλθε από την Αγία Έδρα.»

Ωστόσο, δεν φάνηκαν όλοι συγκλονισμένοι από την περίπτωση ο Πάπας να ήταν εκείνος που όντως πάτησε like. «Ο τύπος απλώς θαυμάζει τα δημιουργήματα του Θεού», έγραψε ένας από τους ακολούθους της Φοξ κάτω από τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή