Νέο “όχι” της Αστυνομίας για τη Ριζούπολη, ανακοίνωσε Πανθεσσαλικό η ΕΠΟ για έδρα του τελικού Κυπέλλου

Print Friendly, PDF & Email

Η Αστυνομία είπε νέο «όχι» στην πρόταση της ΕΠΟ να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στη Ριζούπολη και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει τον τίτλο θα διεξαχθεί στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» στο Βόλο.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι σήμερα ο τελικός έχει αναβληθεί δύο φορές. Την δεύτερη λόγω κρούσματος κορωνοϊού σε παίκτη του Ολυμπιακού (Μαξ Λοβέρα), λίγες ώρες πριν το ματς, που είχε οριστεί στο ΟΑΚΑ για τις 30 Αυγούστου.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η ΕΠΟ αποφάσισε να μεταθέσει τον τελικό για το μεθεπόμενο Σάββατο στις 12 Σεπτεμβρίου, αλλάζοντας την έδρα, αφού το ΟΑΚΑ θα κλείσει για βελτιωτικά έργα στο χλοοτάπητα. Η ομοσπονδία επέλεξε να στραφεί στην αρχική της επιλογή, δηλαδή στη Ριζούπολη, βάζοντας πάντως έναν αστερίσκο.

«Σε περίπτωση που τεθούν θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας του γηπέδου αυτού, ο τελικός θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου» ανέφερε η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας και σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. δεν εγγυάται για τη διεξαγωγή του στη Ριζούπολη.

Δεύτερο «όχι» της ΕΛ.ΑΣ για Ριζούπολη

Η Ελληνική Αστυνομία είχε ενημερώσει και τον Ιούλιο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι δεν μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στην Ριζούπολη, παρότι είναι κεκλεισμένων των θυρών και ζητούσε η αναμέτρηση να γίνει εκτός Αττικής. Εκείνο το “όχι” της Αστυνομίας είχε οδηγήσει τότε στην πρώτη αναβολή του τελικού.

Μετά και το δεύτερο “όχι” της ΕΛ.ΑΣ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας 2020 μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στο Βόλο και το Πανθεσσαλικό στάδιο.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την ΕΠΟ με σχετική ανακοίνωση
“Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σύμφωνα με την από 42/31.08.2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., θα διεξαχθεί τo Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» Βόλου με ώρα έναρξης 21:00”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή