ΓΓΑ: Καμμία παραπληροφόρηση – Μέχρι τον Ιούνιο του 2021 οι αλλαγές στη ΓΣ της ΕΠΟ

Αριστερά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευ. Γραμμένος, στη μέση ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης και δεξιά ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, Αλ. Δέδες
Print Friendly, PDF & Email

Η ΓΓΑ απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία υποστήριξε ότι υπήρξε παραπληροφόρηση, όσον αφορά το χρόνο των επόμενων εκλογών, δίνοντας τις ακόλουθες διευκρινήσεις:

“Η παρουσίαση της Ολιστικής Μελέτης για το ελληνικό ποδόσφαιρο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε καλό κλίμα και με εμφανή διάθεση συναίνεσης και καλοπιστίας από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Είναι κρίμα να το πυροδοτεί η ΕΠΟ λίγες ώρες αργότερα, παρανοώντας και παρερμηνεύοντας τα όσα αναφέρονται στο ενημερωτικό σημείωμα με τα κυριότερα σημεία της Ολιστικής Μελέτης.

Η αναφορά, λοιπόν, στον Ιούνιο του ’21, στην ενότητα «Γενική Συνέλευση και Εκλογές», προσδιορίζει τον χρονικό ορίζοντα που η ίδια η UEFA ορίζει στην Ολιστική Μελέτη, για τις προτεινόμενες αλλαγές στη σύνθεση της Γενικής Συνέλευσης και στο εκλεκτορικό σώμα της Ομοσπονδίας.

Χρονικός ορίζοντας, άλλωστε, που σημειώθηκε δίπλα σε κάθε διαφορετική ενότητα της Ολιστικής Μελέτης.

Καμία «παραπληροφόρηση», συνεπώς και καμία χρονική συσχέτιση με τις επικείμενες εκλογές.

Στη βιαστική και υπερβολική ανακοίνωση της ΕΠΟ επαναλαμβάνουμε απλώς ότι δεν είμαστε αντίπαλοι. Συντασσόμαστε με την Ολιστική Μελέτη και την προοπτική ανάπτυξης που προσδοκά συνολικά η ποδοσφαιρική κοινότητα”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή