Νίκη Βόλου: Ο άτιμος ο κλήρος επιβεβαίωσε τις προβλέψεις ότι θα πάμε στο Νότιο όμιλο για τιμωρία

Print Friendly, PDF & Email

Η Νίκη Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση για την κλήρωση που έγινε μεταξύ των δύο ομάδων του Βόλου, δηλαδή της Νίκης και του Ολυμπιακού για να καθοριστεί ποια από τις δύο θα πάει στο Βόρειο όμιλο και ποια στο Νότιο.

Η Νίκη αφήνει αιχμές για την αξιοπιστία της κλήρωσης που την έστειλε στο Νότιο όμιλο και κατηγορεί την Ενωση πως προεξοφλεί την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, στο οποίο η ομάδα του Βόλου έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ανόδου της Σαντορίνης και της παραμονής των τελευταίων τεσσάρων ομάδων της περσινής σεζόν (Ασπρόπυργος, Καλαμάτα, Ιάλυσος, Τρίγλια).

Τέλος, η Νίκη δηλώνει μη ικανοποιημένη με το αντίτιμο του τηλεοπτικού συμβολαίου που συζητάει η Λίγκα με την ΕΡΤ.

H ανακοίνωση:

Σήμερα η ομάδα μας, ίσως για πρώτη φορά στην 96χρoνη ιστορία της, όλως τυχαίως, κατατάχθηκε στο Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος της Football League και ο άτιμος ο κλήρος επιβεβαίωσε τις προβλέψεις όλων των sites που έλεγαν ότι θα καταταγούμε εκεί “για τιμωρία” και “προς παραδειγματισμό”, για να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά στο μέλλον.

Παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε ποιος ήταν ο τυχερός που τράβηξε τον κλήρο και ποιοι παρίσταντο σε αυτή την κλήρωση; Ο εκπρόσωπος των ομάδων της Football League και πρώην παράγοντας των Χανίων, της Κορίνθου, του Αστέρα Αμαλιάδας, του Βύζαντα Μεγάρων, του Αχαρναϊκού και, εσχάτως, της ΠΑΕ Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου συμμετείχε στη διαδικασία;

Σημειώνουμε ότι δεν ειδοποιήθηκε να παρευρεθεί εκπρόσωπός μας, όπως είθισται, σε αυτές τις κληρώσεις, παρότι προτίθετο να περάσει test Covid-19, να φοράει την απαραίτητη μάσκα και να συμμετέχει στη διαδικασία.

Φυσικά και έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στη διαφάνεια των διαδικασιών, όμως, προφανώς, προεξοφλείτε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, κάνοντας επίκληση για επίσπευση των διαδικασιών, αποκρύπτοντας τους πραγματικούς λόγους καθυστέρησης έναρξης των πρωταθλημάτων, μιας και το αντίτιμο του προσφερόμενου τηλεοπτικού συμβολαίου από τον πάροχο, δεν επαρκεί ούτε για την αγορά ενός “πινακίου φακής”.

Επίσης, σημειώνουμε ότι η έναρξη του Πρωταθλήματος της SL2, χωρίς να υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες, μετατέθηκε προσφάτως για την 7η Νοεμβρίου 2020.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή