Νταβέλης: “Υπάρχει μια παράγκα κανονικότατη και πιο δραστήρια από την παλαιότερη του 2000”

Print Friendly, PDF & Email

Ειπώθηκαν πολλά διόλου κολακευτικά για το ποδόσφαιρο, στο χθεσινό ΔΣ της Super League 2, αλλά, όπως φαίνεται, αντανακλούν τη ζοφερή πραγματικότητα και τη νέα διολίσθηση του ποδόσφαίρου από τις εκλογές της ΕΠΟ τον Μάρτιο του 2021 και μετά.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αχ. Νταβέλης, φέρεται να είπε τα εξής:

“Αυτά που γίνονται με τη διαιτησία είναι αδιανόητα! Ως εδω και μη παρέκει. Εμείς δεν θα το αφήσουμε εδώ. Έχουμε συγκεκριμένες καταγγελίες και θα προχωρήσουμε και στους εισαγγελείς και όπου χρειάζεται. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Πρέπει να βρεθεί ένας φορέας με γνώση να μας βοηθήσει να στήσουμε από την αρχή την κατηγορία.

Υπάρχει μια παράγκα κανονικότατη πιο δραστήρια από την παλαιότερη του 2000 και ας το πούμε τέλος πάντων!

Ο Ολυμπιακός έφυγε και καλά έκανε στο ημίχρονο. Γιατί είναι ο Ολυμπιακός. Αν μπορούσαμε θα φεύγαμε και εμείς. Και η Αναγέννηση απειλεί επίσης να φύγει. Δεν καταλαβαίνετε για ποιό περιβάλλον μιλάμε;

Δεν υπάρχει θεσμικότητα, δεν υπάρχει τίποτα. Περνάνε οι νταρεβεριτζήδες και οι παράνομοι και λένε αυτός δίνει τόσα να ανέβει. Εσύ; Διαιτητές σαν τον σφαγέα του ματς μας με τις Σέρρες έχουν παρελθόν. Τους ψάξαμε. Έχουμε στοιχεία για δώρα σε ακριβά κοσμηματοπωλεία, για ταξίδια στο Μιλάνο. Είναι ποδόσφαιρο αυτό;”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή