Ντέμης: Είναι αστείο να λέει η ΑΕΚ ότι ο Κατσουράνης είναι μέλος μηχανισμού προπαγάνδας εναντίον της

Print Friendly, PDF & Email

Η δήλωση του Κώστα Κατσουράνη στην εκπομπή «Betarades» σύμφωνα με την οποία «δεν ξέρω τους κανονισμούς, αλλά εγώ βλέπω μια γονατιά στο κεφάλι και λέω είναι πέναλτι, παρόλο που διώχνει τη μπάλα ο Αθανασιάδης», οδήγησε την ΑΕΚ σε έκδοση ανακοίνωσης:

«Σε ό, τι έχει να κάνει με την εξωφρενική τοποθέτηση του Κώστα Κατσουράνη περί πέναλτι στη φάση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο, εκφράζουμε τη λύπη μας που ο πρώην ποδοσφαιριστής μας συντάσσεται με τον μηχανισμό της προπαγάνδας κατά της ΑΕΚ, πιθανότατα επειδή θεωρεί πως έπρεπε να τιμηθεί ιδιαίτερα το πέρασμα του από την ομάδα, στα πλαίσια του νέου μας γηπέδου. Κατά τα άλλα η άποψη που εξέφρασε είναι ανάξια σχολιασμού. Κρατάμε μόνο το ό,τι δεν ξέρει από κανονισμούς».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας στη NOVA σχολίασε την ανακοίνωση της ΑΕΚ, λέγοντας: «Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε η ομάδα μου, επειδή ο Κατσουράνης είπε οτι είναι πέναλτι, έβγαλε ανακοίνωση… Η θέση της ΑΕΚ ήταν πως ο Κατσουράνης είναι μέλος μηχανισμού προπαγάνδας εναντίον της ΑΕΚ. Είναι αστείο να το λέμε, έτσι; Να ενημερώσω πως υπάρχουν άνθρωποι που απλά λένε την γνώμη τους. Αν η ΑΕΚ δεν συμφωνεί με την γνώμη του Κατσουράνη, καλά κάνει και δεν συμφωνεί. Και εγώ μπορεί να έχω διαφορετική γνώμη. Και εγώ αλλιώς το είδα στην αρχή, αλλά ψάχνοντας το κανονισμό, το είδα αλλιώς. Δεν πάει να πει οτι ο Κατσουράνης επειδή είπε οτι είναι πέναλτι, είναι εχθρός μας και είναι μέρος προπαγάνδας. Να είμαστε πιο ψύχραιμοι. Και το βλέπω από παντού, το βλέπω από Λουτσέσκου που λέει για την Αθήνα. Δεν κάνει καλό στο ποδόσφαιρο. Είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα, ας μην το χαλάσουμε»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή