«Ντου» των Fentagin στον Ατρόμητο: «Μαζέψατε δέκα τσουτσέκια και έχουν κάνει την ομάδα άνω-κάτω»

Print Friendly, PDF & Email

Εξάψαλμος από τους οργανωμένους οπαδούς του Ατρομήτου σε Σάββα Παντελίδη και Νίκο Λαζαρίδη.

Στο προπονητικό κέντρο των Περιστεριωτών βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης περίπου 300 Fentagin και τα «έχωσαν» σε προπονητή και γενικό αρχηγό για την εικόνα της ομάδας, που κινδυνεύει πλέον ακόμη και με υποβιβασμό. Σε υψηλούς τόνους η ομιλία τους, αλλά χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση, φέρνοντας άπαντες προ των ευθυνών τους.

«Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι εικόνα αυτή; Φτάσαμε να μιλάμε για το αν θα πέσουμε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Παίζετε με τα νεύρα μας φέτος. Εσύ Σάββα τι δηλώσεις ήταν αυτές που έκανες στο ματς με την Λάρισα; Έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι και λες ότι δεν έχεις πίεση; Ατομικά το βλέπουμε; Θέλεις να μας δεις από την άλλη πλευρά δηλαδή;», ανέφεραν στον Παντελίδη.

Ακολούθως απευθυνόμενοι στον Νίκο Λαζαρίδη, του είπαν: «Έχετε μαζέψει δέκα τσουτσέκια και έχουν κάνει την ομάδα άνω κάτω. Εντάξει το καταλαβαίνουμε μια χρονιά να είναι αποτυχημένη. Αλλά να μιλάμε για 6η, 7η, 8η θέση όχι να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό. Δεν θα ανεχτούμε άλλη αδιαφορία, θα ματώνετε την φανέλα. Θα περιμένουμε να δούμε βελτίωση στο ματς με τον ΟΦΗ, ειδάλλως την επόμενη εβδομάδα θα τα ξαναπούμε».

Έπειτα οι οπαδοί του Ατρομήτου αποχώρησαν τονίζοντας ότι δεν θέλουν να ακούσουν αντίλογο.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή