“Ο Μπένετ δεν μπορούσε στο παρά δύο να βρει ξένους διαιτητές για τον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός”

Photo: https://www.faw.cymru/
Print Friendly, PDF & Email
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις του Αχ. Μπέου (Βόλος) και του Ευ. Μαρινάκη (πρόεδρος Super League) επειδή η ΚΕΔ δεν όρισε στον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός αλλοδαπό διαιτητή κατηγορίας ελίτ (UEFA), αλλά και επειδή στους άλλους αγώνες (ΑΕΚ- ΠΑΟ και Άρης – ΠΑΟΚ) οι αλλοδαποί διαιτητές δεν ανήκουν στην κατηγορία ελίτ.
H στήλη “Στραγάλι” της εφημερίδας “FORZA”, δίνει μια εύλογη ερμηνεία για τον τρόπο που ενέργησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα “ο Μπένετ έχει επωμιστεί όλο το βάρος για να φέρει έμπειρους και επώνυμους διαιτητές. Το ξέρει και δεν χρειάζεται να του μεταφέρουν τη συμφωνία τους οι μεγάλες ΠΑΕ, να φέρει διαιτητές από την ελίτ κατηγορία και από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. 
Το θέλει κι ο ίδιος, μόνο που δεν εξαρτάται απ’ αυτόν, αλλά από τις ομοσπονδίες, στις οποίες απευθύνεται. Όχι την τελευταία στιγμή, αλλά δέκα μέρες πριν, ώστε να έχει έγκαιρη ενημέρωση. Κι αυτό έκανε και για τα ματς της πρεμιέρας. Η κλήρωση έγινε τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και τα ζευγάρια έγιναν γνωστά το απόγευμα. Ο Βρετανός δεν μπορούσε να περιμένει και έκανε, όσα επιτάσσει ο ρόλος του. Πολλές μέρες πριν, έκλεισε δύο τετράδες ξένων διαιτητών, μέσα σ’ αυτές και ο VARίστας. Βέβαια την ίδια μέρα οι ΠΑΕ που μετέχουν στα πλέι οφ ζήτησαν ελίτ διαιτητές.
Ο Μπένετ είχε προχωρήσει τη διαδικασία και δεν μπορούσε στο παρά δύο να βρει και τρίτη τετράδα για την συνάντηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό.”
Διαβάστε ακόμα:

Mαρινάκης σε ΕΠΟ: Ναρκοθετείτε με δόλο το πρωτάθλημα – Να αλλάξουν οι διαιτητές των playoffs

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή