“Ο Χανιώτης πρωθυπουργός θα τον αντικαταστήσει ή θα αποδεχθεί τον χαρακτηρισμό «κομπλεξικός»”;

Print Friendly, PDF & Email

Mε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων πήρε θέση σχετικά με τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού κατά την επίσκεψή του στα Χανιά υποστηρίζοντας τα εξής:

“Ο κος Αυγενάκης ως Υφυπουργός μικροκομματικού Πρωταθλητισμού

Ντροπή κ. υπουργέ!

Θύματα μικροπολιτικών και εσωκομματικών αντιπαραθέσεων έχουν πέσει οι άνθρωποι του αθλητισμού της πόλης μας και οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο κ. Αυγενάκης, επιδιώκοντας να δείξει δυναμικός υπουργός, εγκατέλειψε στην τύχη της την προηγούμενη διοίκηση του Ε.Α.Κ. Χανίων, επειδή δεν συμπεριλάμβανε τους εκλεκτούς του, αλλά απαρτίζονταν από πρόσωπα που είναι φιλικά προσκείμενα στον κύκλο της βουλευτού Χανίων.

Μετά από δύο χρόνια απραξίας ήρθε εχθές να στοχοποιήσει τους υπαίτιους του αντίπαλου εσωκομματικού στρατοπέδου ως έχοντες την απόλυτη ευθύνη της βαλτώδους κατάστασης των αθλητικών εγκαταστάσεων υποσχόμενος για πολλοστή φορά ότι από εδώ και πέρα όλα θα αλλάξουν αφού τώρα ανέλαβαν οι δικοί του εκλεκτοί.

Όλα αυτά που συμβαίνουν στην σχέση της πολιτείας με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νομού μας μόνο ως φαρσοκωμωδία μπορούν να χαρακτηριστούν.

Μια φαρσοκωμωδία που δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από αυτούς που θέλουν να τρώγονται μεταξύ τους προκειμένου να αποδείξουν ποιος είναι ισχυρότερος μέσα στο κόμμα τους.

Ευτυχώς οι άνθρωποι του αθλητισμού και οι αθλητές στα Χανιά αποδεικνύουν συνεχώς επί σειρά ετών ότι καταφέρνουν να πρωταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο γιατί η προσπάθεια που καταβάλουν με την ψυχή τους επιτυγχάνει να ξεπερνάει τις συνεχείς τρικλοποδιές που τους βάζει η Πολιτεία.

Η τραγικότητα της αλαζονείας και της αυτάρεσκης έπαρσης του υπουργού ολοκληρώθηκε με δήλωσή του σε ραδιοφωνικό μέσο του Ηρακλείου προκειμένου να χαϊδέψει τα αυτιά των ψηφοφόρων του ότι διέκρινε έναν κομπλεξισμό στα Χανιά έναντι του Ηρακλείου που έχει την δυνατότητα να προχωράει μπροστά.

Μπράβο κ. Υπουργέ Ηρακλείου ή υπουργέ μόνο των ψηφοφόρων σας, έχετε όμως μπερδευτεί: δεν είστε τοπικός υπουργός αλλά υπουργός της χώρας και υποχρεούστε, όχι να κάνετε λιγότερα πράγματα για το Ηράκλειο, αλλά αυτά που κάνετε στο Ηράκλειο να τα κάνετε σε ολόκληρη την χώρα με τον ίδιο ζήλο και με το ίδιο αίσθημα ευθύνης.

Ο Χανιώτης πρωθυπουργός θα φροντίσει να τον αντικαταστήσει ή θα αποδεχθεί τον χαρακτηρισμό «κομπλεξικός» που εξαπέλυσε για όλους μας;”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή