Ο Γιαρένης “ένωσε” Μπαλτάκο και Κουπτσίδη!

Ο Δ. Γιαρένης (αριστερά) δίπλα στον πρόεδρο της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, ήταν ο πρώτος που δημόσια διαφοροποιήθηκε πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα, όσον αφορά την υποψηφιότητα Μπαλτάκου για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Η Ένωσή του ήταν μια από τις ευάριθμες (μαζί με τις ΕΠΣ Σάμου, Ηρακλείου, Ηλείας, Πειραιά, Χανίων, Ρεθύμνης, Λασιθίου) που δεν υπέδειξαν την υποψηφιότητα του Μπαλτάκου, τις ενστάσεις για την οποία εξέφρασε μόλις την περασμένη Δευτέρα στη “Δίκη στο Open” παρουσία του Μπαλτάκου.

Ωστόσο δύο ημέρες μετά οι Μπαλτάκος και Κουπτσίδης συναντήθηκαν χωρίς εκ των προτέρων να το γνωρίζουν. Εμπνευστής του ραντεβού ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Δ. Γιαρένης και τόπος συνάντησης το γήπεδο της Κερατέας όπου διεξήχθη ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.

Ο “πάγος” μεταξύ τους έσπασε αμέσως και πρακολούθησαν μαζί τον τελικό, στον οποίο ο Μπαλτάκος έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση, πέρα από τα ΜΜΕ, ως υποψήφιος πρόεδρος.

Είχε προηγηθεί το εξώδικο Κούγια στην ΕΠΟ και ο ισχυρισμός για το κώλυμα εκλογιμότητας του Μπαλτάκου, ο οποίος (Μπαλτάκος) θεωρεί ότι πρόκειται για “αστεία υπόθεση”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή