Ο Κουτσιαύτης σφυρίζει το Ιωνικός – Άρης, που θα γίνει Παρασκευή λόγω… VAR

Κουτσιαύτης
Print Friendly, PDF & Email

Ο Μένιος Κουτσιαύτης ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το παιχνίδι Ιωνικός – Άρης που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (17/9-19.00) στη Νεάπολη, για την 2η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Αρτινός ρέφερι θα έχει για βοηθούς του, τους Ψάρρη (Ζακύνθου) και Κόλλια (Ηπείρου) και 4ο τον Τσέτσιλα (Γρεβενών). VAR θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) και AVAR o Παπαδάκης (Ηρακλείου). Παρατηρητής διαιτησίας ο Αθηναίος Νικολακόπουλος.

Oι υπόλοιποι ορισμοί της δεύτερης αγωνιστικής θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 16/9.

Από την πλευρά της Superleague ξεκαθαρίζουν ότι ο λόγος που αποφασίστηκε να γίνει μία ημέρα νωρίτερα το παιχνίδι της Νίκαιας κι όχι για παράδειγμα την Κυριακή, αφορά στην εταιρεία που καλύπτει τεχνικά το VAR. Όπως σημειώνουν στον συνεταιρισμό, βάσει της σύμβασης που έχει η εν λόγω εταιρεία με την ΕΠΟ και την κυβέρνηση, προβλέπεται η κάλυψη μάξιμουμ πέντε αγώνων την ίδια ημέρα κι ως εκ τούτου δεν μπορούσε να μπει και έκτο παιχνίδι την Κυριακή (19/9), ενώ σε οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα προκαλούνταν ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα. Η μόνη πρόβλεψη που υπάρχει για κάλυψη περισσότερων αγώνων, αφορά στις 2-3 τελευταίες αγωνιστικές, όπου όλα τα παιχνίδια διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα, φέρνοντας επιπλέον εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή